March 22, 20214 yr 3 hours ago, goofs said: Gatuzo ozbiljno utegao Napoli, tukli su Juventusa, Milana i Romu za kratko vreme. Uskoro imaju onaj odlozeni mec sa Juventusom, ako i to dobiju Pirlu ce ozbiljno da se drma LŠ. Bilo bi dobro da Inter kiksne jednom-dvaput u narednih par kola, cisto da se igra jako i do samog kraja. Ne verujem da Milan moze da ih stigne, 9 bodova + medjusobni + Konte su prevelika razlika, ali ne bi bilo dobro za ligu da sampion bude proglasen pre nekog 37. kola. Meni nije jasno da je on i dalje, posle jučerašnjeg poraza pogotovu, i dalje trener Juventusa. Njemu se drma fotelja, a ne LŠ.
March 22, 20214 yr Author Ima tu puno faktora, svaki po malo doprinosi tome da je Pirlo jos uvek trener. Finansijski su svi u bulji, Juventus jos uvek placa Sarija, Ronaldo jede budzeta koliko i cela Atalanta, ne mogu sad sebi da priuste novog trenera pa u septembru ponovo da ga menjaju, niti mogu da ljuljnu 10ak milki na neko veliko ime. Drugo i slaba je ponuda, nema puno vrhunskih trenera koji su slobodni, ne zele da se vracaju na Alegrija, krenuli su u rebuilding i treba im mladji trener na duze staze. Mislim da njima nije tragedija ako iskuliraju LŠ jednu godinu, pod uslovom da ekipa dogodine napreduje, zajedno sa trenerom, a to je i dalje ogroman znak pitanja. Zapravo, sad kad pogledas oni prezivljavaju Pirlovu sezonu, isto tako su mogli da prezive i jos jednu sa Sarijem, a trece godine onda krece Sariball, imali bi i dobar sistem i dobrog trenera. Zajeb.
March 22, 20214 yr 1 hour ago, goofs said: Ima tu puno faktora, svaki po malo doprinosi tome da je Pirlo jos uvek trener. Finansijski su svi u bulji, Juventus jos uvek placa Sarija, Ronaldo jede budzeta koliko i cela Atalanta, ne mogu sad sebi da priuste novog trenera pa u septembru ponovo da ga menjaju, niti mogu da ljuljnu 10ak milki na neko veliko ime. Drugo i slaba je ponuda, nema puno vrhunskih trenera koji su slobodni, ne zele da se vracaju na Alegrija, krenuli su u rebuilding i treba im mladji trener na duze staze. Mislim da njima nije tragedija ako iskuliraju LŠ jednu godinu, pod uslovom da ekipa dogodine napreduje, zajedno sa trenerom, a to je i dalje ogroman znak pitanja. Zapravo, sad kad pogledas oni prezivljavaju Pirlovu sezonu, isto tako su mogli da prezive i jos jednu sa Sarijem, a trece godine onda krece Sariball, imali bi i dobar sistem i dobrog trenera. Zajeb. Mislim da je za klub renomea Juventusa tragedija što 25 godina ne mogu osvojiti LŠ, uz brutalnu dominaciju u ligi zadnjih 10tak godina. A priča o Juventusu u finansijskoj krizi je stvarno
March 23, 20214 yr Mene ovaj Juve podsjeća na neki moj sejv na CM 00-01. Imao sam hrpu 35-godišnjih zvijezda na suludim ugovorima, na terenu su imali skroz slab učinak (čini mi se da mi je od svih tih penzionera Viduka najviše čupao bodove), a za mlade zvijezde nisam imao para. Juve je dao skupu igračku u ruke bivšeg vrhunskog igrača, ogroman roster i samim tim grozan balans.
April 3, 20214 yr Roma i Lazio u mrtvoj trkci vode borbu za 7. mestoAha, ne... ipak Lazio poveo i prestigaoJeste prelep gol Spezie
April 3, 20214 yr Kidaju im bodove davljenici. Dakle zicer nad zicerima za Inter, Milanu dovoljno sto se vraca u LS, borba za LS ostalih. Voleo bih Atalantu i Napoli u prva 4.
April 7, 20213 yr Ne volim Inter ali ovaj novi dres mi kida (od sledece sezone valjda novi sponzor umesto pirellija):
April 7, 20213 yr Author Meni je taj dres do jaja...za Parmu, ne za Inter, Inter ima vrlo upecatljivu i prepoznatljivu kombinaciju boja, skoro jedini u Evropi, zasto bezati od toga. S druge strane Kampos mi je uvek jaja