MiddleClass Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Pirlo, ništica od trenera 1 Link to comment
Bogotac Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Morata,Kulusevski,onda ovaj istetovirani Bernadeski,cirkus koliko je su Nedved i Paratici promasili,Artur isto uzasan od dolaska iz Barse. Link to comment
goofs Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 Kolusevski ima 20 godina, ne bih ja njega u isti kos sa ovim ostalima, ima vremena jos, a definitivno je u nekim utakmicama pokazao da talentovan. Od pocetka sezone je bilo jasno da je ta trampa Artur-Pjanic bila fudbalska greska, ispostavice se za oba kluba, s tim sto mislim da je fudbal u celoj toj prici imao najmanje uticaja. Bice rusvaj od borbe za LS, ja otpisao Lacio pre par nedelja, ali eto sad i njih. Link to comment
mlatko Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ode skudeto [emoji38]Baš mi je drago, zbog RonaldaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2 Link to comment
W.F.C. Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Valjda nece sada Inter da se samokoviduje na nekoliko koraka do cilja... Ne brinem se za Juventus, nece da propadnu svakako 🙂 Link to comment
Meazza Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ko god da je doveo Moratu hvala mu do neba. Link to comment
mlatko Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 i onu Baba Vanglu što vam odvelo Ikardija Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
W.F.C. Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Zlatan majstorski odradio odbranu viole u ofsajd zamci Link to comment
W.F.C. Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 1:1 Pulgar strasan gol iskosa iz slobodnog, dobra utakmica u Firenci. Link to comment
goofs Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 Gatuzo ozbiljno utegao Napoli, tukli su Juventusa, Milana i Romu za kratko vreme. Uskoro imaju onaj odlozeni mec sa Juventusom, ako i to dobiju Pirlu ce ozbiljno da se drma LŠ. Bilo bi dobro da Inter kiksne jednom-dvaput u narednih par kola, cisto da se igra jako i do samog kraja. Ne verujem da Milan moze da ih stigne, 9 bodova + medjusobni + Konte su prevelika razlika, ali ne bi bilo dobro za ligu da sampion bude proglasen pre nekog 37. kola. 1 Link to comment
MiddleClass Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Neka hvala. Samo vi ostali kiksajte, a Inter neka gazi redom. Link to comment
W.F.C. Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Inter recimo u zadnja 4 kola ima 3 kuci, znaci kad ako ne sad... Link to comment
Bogotac Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Sledi sviranje penala i crvenih za protivnike Juvea ko na traci ako osete da ode LS. 1 Link to comment
Recommended Posts