goofs Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 Ne rotira Konte nego je Lukaku povredjen, nije uopste trebalo da igra danas
John Coltrane Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Lukaku je u nedelju izašao ranije, žalio se na povredu. Konte totalno atipično prima puno golova a nekoliko mečeva su okretali u svoju korist (na startu sezone ona ludnica sa Fiorentinom kući mi prva pada na pamet) iako su gubili. U svakom slučaju rezultat ide na ruku Romi, može i neki X večeras i biće sasvim korektno kolo.
Bogotac Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Jel?Nisam to znao,uzasan je Sancez i koja je fora da sad svi skakucu kad izvode penale. Inace,Konte je insistirao na njemu i data mu je onolika plata.
John Coltrane Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Vlahović opet dao gol i opet sa kreča, mada mi je delovalo kao da je u ofsajdu pre faula.
goofs Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 30 minutes ago, John Coltrane said: Konte totalno atipično prima puno golova Da, bas nekarakteristicno za njegove ekipe. Ima tu jasnih razloga, igra sa tri pozadi a ima samo tri centralna defanzivca, od cega jedan klinjo Bastoni, a drugi je Skrinjar kojeg em pokusavaju da utope jos od leta em ne igra bas dobro u formaciji sa 3 defanzivca. Prakticno sve je na ledjima De Vrija, Handa su isto stigle godine, a zamene u odbrani su Ranokia i Kolarov, i Darmian po potrebi, svakako ispod proseka za titulu u Seriji A. Utiska sam da i drugi igraci nisu bas poslozeni za ovu formaciju, ne znaju sta ce sa Eriksenom, ni sa Sancezom, Perisic igra-ne igra, a prosle godine cepao u Bajernu. Opet s druge strane, Hakimi se uklopio perfektno, trci puno, brz je i cesto opasan u napadu.
ArleKino Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Ja bih rekao da je Conte glavom ostao u 2016-17. U toj sezoni je Alexis zabio 30 komada za Arsenal, Eriksen briljirao za Spurse, a Conteova promjena na trojicu u zadnjoj liniji izazvala tektonske promjene u taktici u Premiershipu. Čak i kad je gazio do titule njegov Chelsea je djelovao nesposoban da igra u petoj brzini. U Interu se okružio sa veteranima Premiershipa kojima tek fali ta dodatna brzina.
John Coltrane Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 3 minutes ago, goofs said: Da, bas nekarakteristicno za njegove ekipe. Ima tu jasnih razloga, igra sa tri pozadi a ima samo tri centralna defanzivca, od cega jedan klinjo Bastoni, a drugi je Skrinjar kojeg em pokusavaju da utope jos od leta em ne igra bas dobro u formaciji sa 3 defanzivca. Prakticno sve je na ledjima De Vrija, Handa su isto stigle godine, a zamene u odbrani su Ranokia i Kolarov, i Darmian po potrebi, svakako ispod proseka za titulu u Seriji A. Utiska sam da i drugi igraci nisu bas poslozeni za ovu formaciju, ne znaju sta ce sa Eriksenom, ni sa Sancezom, Perisic igra-ne igra, a prosle godine cepao u Bajernu. Opet s druge strane, Hakimi se uklopio perfektno, trci puno, brz je i cesto opasan u napadu. Očigledno da imaju problema sa lovom i da su se orijetisali na pozajmice, free transfere ili žicanje pred istek ugovora kao sa Eriksenom. Prosek godina im je užasan. Hakimi je medju najboljim desnim spoljnim po formi u ovom trenutku, Lukaku će uvek spakovati 20 golova u Kalču, čak ni za Lautara se ne brinem, ali Eriksena je progutala neka rupa (slično kao Azara u Realu) da ja ne vidim kako će on uopšte vratiti svoju karijeru. U LŠ i igrao samo protiv BMG ceo meč, ostalo sve na kaščicu. Eriksen nije igrač da ti vadi meč, Eriksen je plej oko kog ćeš graditi celu igru. OK u teoriji jednim dobrim centaršutom ili slobodnjakom može da reši i finale LŠ, klasa je, ali nema magični štapić da konstantnim sedenjem na klupi utiče na igru. Izgubili su od Milana, remizirali sa Atalantom i Laciom u gostima što nije kraj sveta svakako, ali protiv Parme su baš bili torpedovani od Žervinja posle silnih promašaja u prvom (Perišić i Hakimi sa peterca, Kolarov imao šut pored stative) jedva su spasili živu glavu u 90+. Barela je neko oko koga se vrti igra u sredini i to je sasvim legitimno, ali onda su onih 30milki za Eriksona trebali dati za podmladjivanje odbrane.
goofs Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 (edited) Svi su pukli s lovom, svi dovode na pozajmice ili odlozeno, ili tek kad prodaju nekoga. Slazem se za receno, prosek godina i konstrukcija ekipe im je losa, ovo leto oni su doveli Vidala i Kolarova, sto je ocigledan znak da Kontea zanima rezultat i titula sad odmah, a ne gradjenje dugorocne ekipe. Eriksen je bukvalno protracen, za njega nema mesta u Konteovoj formaciji, a svakako nije igrac koji unosi promenu za 20 minuta igre. Znaci ili menjas formaciju ili bacas pare na skupog igraca, ko se tu zajebo, Konte ili Marota - ne znam. Inace kad smo kod Marote - lik je isto radio godinama unazad sa Juventusom, skupljao je razne Remzije, Kedire, Emre Kanove, iako se ljudi nisu uklapali u profil igraca u Alegrijevoj formaciji. E, ali su bili za dz Sredinu im nose Barela i Sensi, s tim sto Sensi ne moze da spoji tri nedelje bez povrede. Inter ima odlicne rezultate (u ligi) ali neubedljivu igru, sto se mozda moglo reci i za onaj Konteov Celzi, ali tada su bili mnogo cvrsci u odbrani. Edited January 6, 2021 by goofs
levi Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 u kakvom sastavu je Milan? Chiesa igra kao protiv juniora lepa asistencija Dybale inače
napadaj Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 https://streamye.com/vv6ikhttps://streamye.com/vwcm8
Meazza Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Ne moze covek da se nervira ako mu tim gubi od boljeg protivnika u lepoj utakmici (bar ja vise ne mogu).
Recommended Posts