Amos Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Izbacivanje je teska svinjarija, koliko god da je on ispao neoprezna dileja. To sto je veoma neomiljen kod dela navijaca potpuno je nebitno za njegovu karijeru, ali mislim da nije trebao da se zamera ATP-u jer to je bila strana koja je bila nepristrasna sve dok pravi pare. Sada kada je ima protiv sebe, pa u najmanju ruku ce imati jos jednog ozbiljnog protivnika pored Nadala i Federera. Samo sto ovaj protivnik nije anonimni rando sa Reddita vec najbitnija organizacija u njegovom sportu. Mislim, njegova karijera je u pitanju, valjda zna sta radi, samo mislim da mu nije trebalo ovo (kao ni Covid zurka stint) u ovom delu karijere. Ovo mi vise lici na Djokovica od pre 10+ godina.
Hobbit slayer Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) 40 minutes ago, Mos said: Izbacivanje je teska svinjarija, koliko god da je on ispao neoprezna dileja. To sto je veoma neomiljen kod dela navijaca potpuno je nebitno za njegovu karijeru, ali mislim da nije trebao da se zamera ATP-u jer to je bila strana koja je bila nepristrasna sve dok pravi pare. Sada kada je ima protiv sebe, pa u najmanju ruku ce imati jos jednog ozbiljnog protivnika pored Nadala i Federera. Samo sto ovaj protivnik nije anonimni rando sa Reddita vec najbitnija organizacija u njegovom sportu. Mislim, njegova karijera je u pitanju, valjda zna sta radi, samo mislim da mu nije trebalo ovo (kao ni Covid zurka stint) u ovom delu karijere. Ovo mi vise lici na Djokovica od pre 10+ godina. Uz svo poštovanje, ali to je prilično konformistički način rezonovanja. Naravno, da je Novak rangiran 250 na ATP turu, ceo taj pokušaj osnivanja i predvođenja sindikata bi bio besmislen. Ali baš zato što je jedan od velikana (a najverovatnije će biti i najuspešniji igrač moderne ere tenisa) taj potez sa osnivanjem sindikata još više dobija na značaju. To što su ga isključili sa US Opena (bez obzira na to što je u pitanju isuviše striktna primena pravila, bar za moj ukus) je samo "blip on the radar", koji će mu još više otvoriti oči sa kime ima posla. A ako je nešto karakteristika njegove karijere, to je da se navikao da ima ulogu antagoniste establišmenta (bez obzira koliko mu to ne prija) i da i to koristi kao dodatni motiv za postizanje uspeha. Tako da kontam da će, sa vremenom, samo izaći jači iz ove situacije. Edited September 7, 2020 by Hobbit slayer
Zizou Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Cela diskusija koja je dobila zakljucak na 1:58 svela se na to da mu oni objasnjavaju da ne bi bilo diskvalifikacije da je zena ustala odmah i rekla da je sve ok. Na kraju krajeva, sreca da je sve u redu sa njom i da nije neko teze sranje ispalo.
Amos Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 12 minutes ago, Hobbit slayer said: Uz svo poštovanje, ali to je prilično konformistički način rezonovanja. Naravno, da je Novak rangiran 250 na ATP turu, ceo taj pokušaj osnivanja i predvođenja sindikata bi bio besmislen. Ali baš zato što je jedan od velikana (a najverovatnije će biti i najuspešniji igrač moderne ere tenisa) taj potez sa osnivanjem sindikata još više dobija na značaju. To što su ga isključili sa US Opena (bez obzira na to što je u pitanju isuviše striktna primena pravila, bar za moj ukus) je samo "blip on the radar", koji će mu još više otvoriti oči sa kime ima posla. A ako je nešto karakteristika njegove karijere, to je da se navikao da ima ulogu antagoniste establišmenta (bez obzira koliko mu to ne prija) i da i to koristi kao dodatni motiv za postizanje uspeha. Tako da kontam da će, sa vremenom, samo izaći jači iz ove situacije. Nemam ja problem sa tim sto se on bori za socijalnu pravdu, samo konstatujem da je stvorio novog protivnika. I to mnogo ozbiljnijeg od random hejtera sa interneta ili Rafe/Feda. Ovde su mu direktno uzeli jedan Slam iz ruku. Dakle, sada ima H2H sa njima 0:1. Moje misljenje je da mu to nije trebalo u ovom kasnom stadijumu, kada je toliko blizu da ih sve prevazidje. Al' ko jebe mene, naravno, njegova stvar. 1
Ros Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 bila bi nebeska pravda da shapo, drugi refereeslayer, osvoji turnir. protiv mede. nadam se da će novak izvuci dodatnu snagu da uzme rim i RG. preko nadala
simetrije Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Kao što osnovno detektivsko pravilo nalaže da se prvo proveri ko je imao najviše koristi od preseljenja počivšeg na ahiret, tako i ovo unisono očitovanje teniskog establišmenta po društvenim mrežama (pravila su pravila i imaju se štovati, ali, ko biva- šteta, tužno, neverovatno...) predstavlja prilično indikativan trend. Silesija krokodilskih suza, kojom je Nolo zasut, ilustrativnija je od bilo koje analize. Jeste i sȃm doprineo odijumu, nepromišljenim postupcima ovog leta, egzotičnim teorijama glede vakcinacije, pokušajem da zastupa tenisku sirotilju™ i najzad, onim nesrećnim napucavanjem sudije, ali, opet, nemoguće je ne primetiti određenu dozu seirenja nad njegovom hudom sudbinom, kroz neutralne fraze i tobožnje saosećanje sa njim. Lavor, braćo!
DrZhivago Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) Evo isto to kad Federer uradi i to bas protiv Djokovica i nikom nista. https://www.youtube.com/watch?v=Mc5qeMB4PJ0&fbclid=IwAR0ru4c4tGYRvE_nlyJadnkWyOMUM4kjg-3b-vk97zRUEyx_Gf_o-19cTLM Edited September 7, 2020 by DrZhivago
cedo Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 ali ... tamo nema sudije ... oh, wait ... ima glavni ne vazi se ovo ... nije grand slam
SNARC Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 "Šokiran sam, kao i svi. Novak ima i ja imamo zajedničku istoriju, zovemo porodice jedan drugom. Ovo je verovatno najteži trenutak za njega u čitavom životu. Prekršio je pravilo, odluka je ispravna" "Loptica je pogodila u grlo ženu, pala je i tražila da dođe do vazduha. To nije bilo namera Novaka, nije želeo da pogodi sudiju, ali jeste to uradio i to su pravila. Pojavili su se zvaničnici i imali samo jedan izbor". Neki cobanin, budala..potpuni amater i nepoznavalac okolnosti i sporta kojim se Novak bavi. Od sinoc mi je uzasan utisak kolike su posledice koje je zivot u ovoj zemlji, pod ovakvim uslovima i medijskim manipulacijama ostavio na ljude. 3
Arkadija Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Gospojin pogled: " još da mi poslužiš čaj sa Novičokom"
Frank Pembleton Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Koliko god me generalno po potezima van terena nervira Novak, ovo što mu se desilo je svinjarija. Jasno je da ima on nekog učešća tu, ali ovi što su ga diskvalifikovali su govnari na kvadrat! Ja sam uvek u fazonu da obaveze prema medijima moraju da se ispune, ali bojim se da bi odlazak na press bio masakr. Nisam siguran da bi moglo da se izvede da on samo pročita ovo saopštenje. Pogotovo što bi ga tako brzo teško sročio. Nemam pojma, ono, da li je on sad na "ratnoj stazi" sa celim establišmentom u teniskom sportu? Takođe, mislim da bi sad zlata vredelo da neko od ovih prvih 5 npr. da neku "pomirujuću" izjavu tipa "naravno da Novak ovo nije namerno uradio, sad je potrebno da nađe mir bla bla..." Što se naravno neće desiti.
Jumanji Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Ako uspe ovo da prevazidje (a verujem da hoce), ako Tim bude u Rafinoj polovini (e ovo vec ne verujem uopste) na ovom nivou, uz max fokus, bez glupisti koje je ranije pravio u Parizu, osvaja RG (Rim je nebitan) i sve ce da se zaboravi. Ako.
Zverilla Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 ja stvarno ne znam za sport* gde napucas sudiju loptom u glavu/vrat nakon sto je prekinuta igra i nastavis da igras bez da te izbace sa utakmice. nema disusije da li je namerno ili ne *sem u srpskim fudbalskim betonligama, gde su sudije navikle da se kriju po kukuruzima od besnih igraca i navijaca. al pitanje je da li se to vodi pod sport 2
Recommended Posts