189- Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 ja za malo da ubacim bednareka umesto kwp-a ali sam posle skontao da bi transfer bio bezveze jer svakako ne bi igrao...
John Coltrane Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 7 hours ago, ubibobi said: Bolje se pomoli da Bamford zaigra Raphinha was replaced in the 80th minute of the 3-1 win at the King Power Stadium after he went down injured, with Helder Costa coming stepping off the bench, with Bamford appearing to be in some discomfort following the final whistle. "The other two cases are less worrying," Bielsa added, before being pressed on whether or not the duo would be available to face the Toffees.
John Coltrane Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Dalas i Bamford u 11, čekaju se Griliš, Firmino i Salah, ali obzirom da nema Manea Minamina Klop ne sme rizikovati. Pašćeš Bobi pašćeš...
copkillah Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Gotovo svi igrači osim kapitena su imali učinak
Lezilebovich Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 58 minutes ago, Moća said: Jel Chivell pao u nemilost Tuhela ili je u pitanju rotacija. Pitam za fantazi. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Meni deluje da Tuhel na toj poziciji ocekuje nekog ofanzivnijeg. Ako bude igrao Cilvel to ce ga uciniti jos boljim za fantasy
ubibobi Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 On 2.2.2021. at 23:18, Mindaugas Žukauskas said: Rekao bih da niko nikad nije napravio crveni, autogol i primio 9 komada...niti će Hmmm ne znam baš, ovog puta je krenuo baš jako
copkillah Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ostavio Targetta na klupi jer sam bio ubeđen da Arsenal daje gol
189- Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 kako sam propo u poslednjih 4-5 nedelja. keptena nisam pogodio za to vreme, sve ide naopako.
copkillah Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Dobro, kapiten je imao učinak, DCL ispoštovao, možda ne bude skroz loše kolo.
ubibobi Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) Nisam mnogo bolji..27 pts na klupi i u prošlom takođe 20 i kusur Od kada sam zbog zgusnutog rasporeda izbalansirao tim tako da imam aktivnu klupu iz kola u kolo mi se plače od muke koliko mi poena ostaje na istoj. Jebenog Fodena u prošlom duplom kolu čekam ko ozeb'o sunce i sad ga normalno klupiram kad razvaljuje Live kod kuće Edited February 7, 2021 by ubibobi
189- Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 jel imao neko kao ja ove nedelje combo autogol, crveni karton i promasen penal?
Recommended Posts