Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Featured Replies

ma to je bench boost reda radi, da ne ostane neiskorišćen. uglavnom mi ti sa klupe i ne igraju. tjah

• 2 weeks later...
  • Replies 679
  • Views 32.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tabele su u spojleru:     U Premeru sledece godine igraju:   1. Bobi van kenobi 2. Big Giant Heads 3. EON 4. Sen Group 5. Pokusni Kunici 6. leteci m

• Samo da se pohvalim kako sam konačno pred ovo kolo prodao Wernera koga imam od početka sezone i menjao ga za Calvert-Lewina

• Villa zabranila igračima fantazi jer Targett, Hourihane i Taylor nisu u petak uvrstili Grealisha u FPL ekipu i tako se saznalo da je ozlijeđen

Posted Images

Pishaj Kevine po sirotinji!

Kakav rolerkoster od utakmice sa @banecare1, bilo jedno 16 smena u vođstvu. Taman pomislio da sam dobio sa 1 razlike, i u poslednjem momentu Gundogan prestiže Fodena na BPS listi i dobija 1 poen bonusa sa kojim protivnik izjednačava :isuse: (iako nije bilo dešavanja zadnjih pola sata utakmice, i ne znam na osnovu čega je Gundo prestigao Fodena, koji je bio jedan od agilnijih na terenu)

3 ass, 0 bonusa pfffff

Pokraden si.

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kakav rolerkoster od utakmice sa @banecare1, bilo jedno 16 smena u vođstvu. Taman pomislio da sam dobio sa 1 razlike, i u poslednjem momentu Gundogan prestiže Fodena na BPS listi i dobija 1 poen bonusa sa kojim protivnik izjednačava :isuse: (iako nije bilo dešavanja zadnjih pola sata utakmice, i ne znam na osnovu čega je Gundo prestigao Fodena, koji je bio jedan od agilnijih na terenu)

ja sam kupio sterlinga sa planom igra dve utakmice kao kapiten, ali mi je C ostalo na sonu. 

Edited by banecare1

Potrebno je da protivnik od -8 za minimalnu pobedu :isuse: Postao sam Liverpul Premera :ph34r:

Edited by John Coltrane

Čestitke Tolii na važnoj pobedi koja je spasila prvenstvo od izvesnosti :)

4 hours ago, ubibobi said:

Čestitke Tolii na važnoj pobedi koja je spasila prvenstvo od izvesnosti :)

Hvala, ali prvenstvo je baš izvesno, ja ti i nisam neka konkurencija. 😊 Mada, lepo je zabeležiti pobedu nad budućim šampionom. 

Ubi vas bobi, m?

1 hour ago, Filozof manijak said:

Ubi vas bobi, m?

Ma kakvi, džinksuje Tola iskusno :plz:

3 hours ago, ubibobi said:

Ma kakvi, džinksuje Tola iskusno :plz:

😄 Ma jok, verovao ili ne, ja još uvek gledam koliko imam bodova prednosti nad zonom ispadanja, a ne koliko zaostajem za tobom. 

Vezala sam 7 pobeda, ali kapitena ne umem da ubodem. 

12 hours ago, Tolaa said:

😄 Ma jok, verovao ili ne, ja još uvek gledam koliko imam bodova prednosti nad zonom ispadanja, a ne koliko zaostajem za tobom. 

Vezala sam 7 pobeda, ali kapitena ne umem da ubodem. 

A pa dobro, tačno je da borba za opstanak izaziva primarni strah koji traje dok se isti i matematički ne obezbedi ali realno je sada malo opuštenije po tom pitanju jer je kvalitet lige od pretprošle godine osakaćen odlaskom 4-5 vrsnih igrača a što se najbolje vidi iz primera da se ja već drugu godinu za redom borim za titulu :laugh: 

Prošle sezone sam isto tako "dominirao" do kolo pre prekida prvenstva a prednost sam ispustio zbog odlaganja meča Sity-Ars u kojem sam čekao da KDB (cap) lagano rutinira :cry: 

Ako (kad) se to ponovi i ove sezone biće više nego jasno da je Malkinov vicešampionski duh, u stručnim krugovima poznat i kao (Malkin vice champion syndroma) uspešno nastavio da živi kroz moj tim :sleep:

Edited by ubibobi

Sta Pepinjo radi, aaaaaaaa

Bum!

On 11.3.2021. at 19:47, Tolaa said:

😄

Hej Tolaa, ovaj post se samoposlao da znaš :unsure:

Edited by ubibobi

11 minutes ago, Jumanji said:

Sta Pepinjo radi

Jede govna