ubibobi Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 7 hours ago, John Coltrane said: Čestitke Djubretarima na pobedi, presudilo je izgleda neigranje Vardija... Čestitke na džinksu sezone!
John Coltrane Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 6 hours ago, ubibobi said: Čestitke na džinksu sezone! Pa jesi video?!?! Sa Vardija mu traka predje na Kejna i još povuče 13 bodova sa klupe, šta bi ti pomislio nego da sportski, unapred, čestitaš Pašćeš, pašćeš
Random Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Ja izgleda čekam na bacanje novčića u kupu. Protivnik i ja sa po skromnih 33 boda i 9 istih igrača. Pravilo kaže da nastupa na snagu broj postignutih golova, samo ne znam šta ćemo izbrojati ako nijedan igrač nije dao gol? Ili se misli na timove za koje igrači igraju? Sent from my SM-G950F using Tapatalk
John Coltrane Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Koga staviti u špic? Kejn 25%, Isus vola ne može da ubode, KalvertL u kanalu mesecima, Marsial metiljav, Kavani neće igrati celu, Liverpul ionako nema špica, Vardi hernija, Verner-Abraham zajedno nemaju dvocifren broj golova, Kalum Vilson tja Njuka u qrcu, Ings 1 gol u 10 tekmi,... Lakazet se nameće obzirom da igra protiv UTD. Dakle noćas nema spavanja.
Lezilebovich Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 (edited) 22 minutes ago, John Coltrane said: Koga staviti u špic? Kejn 25%, Isus vola ne može da ubode, KalvertL u kanalu mesecima, Marsial metiljav, Kavani neće igrati celu, Liverpul ionako nema špica, Vardi hernija, Verner-Abraham zajedno nemaju dvocifren broj golova, Kalum Vilson tja Njuka u qrcu, Ings 1 gol u 10 tekmi,... Lakazet se nameće obzirom da igra protiv UTD. Dakle noćas nema spavanja. Ja sam kupio Mitrosa, ima da razvali WBA, a trener je lud ako ga ne pusti od pocetka. Proslu tekmu je za 5 min uradio vise nego ostali u celoj. Jedan maltene zanemarljiv rizik je da dobije crveni u prva 3 min, jer ce biti nalozen kao konj Edited January 29, 2021 by Lezilebovich
John Coltrane Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 1 minute ago, Lezilebovich said: Ja sam kupio Mitrosa, ima da razvali WBA, a trener je lud ako ga ne pusti od pocetka. Proslu tekmu je za 5 min uradio vise nego ostali u celoj. Jedan maltene zanemarljiv rizik je da dobije crveni u prva 3 min, jer ce biti nalozen kao konj Ne staj mi na muku, u Mitra imam vere toliko da mi je od prvog kola u timu u Draftu Son i Kejn napolje Salah i Firmino unutra. 1
Lezilebovich Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Firmino igra neku cudnu poziciju, on ce dati gol samo slucajno....
Mindaugas Žukauskas Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 5 minutes ago, Lezilebovich said: Firmino igra neku cudnu poziciju, on ce dati gol samo slucajno.... Preživeću ja i sa tipa dve, tri asistencije
de Sisti Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: Koga staviti u špic? Kejn 25%, Isus vola ne može da ubode, KalvertL u kanalu mesecima, Marsial metiljav, Kavani neće igrati celu, Liverpul ionako nema špica, Vardi hernija, Verner-Abraham zajedno nemaju dvocifren broj golova, Kalum Vilson tja Njuka u qrcu, Ings 1 gol u 10 tekmi,... Lakazet se nameće obzirom da igra protiv UTD. Dakle noćas nema spavanja. Kalvert bi trebao da proradi ponovo sad kad su tu Dinje, Hames i Risarlison
John Coltrane Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 1 hour ago, Svarog said: Bamford Njega ne računam, on je zacementiran od početka.
Random Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Himenez se navodno vraća ovo kolo...Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Recommended Posts