zoki Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 (edited) ja tek sad vidim da protivnik ima bamforda, nisam ni gledao h2h Edited October 24, 2020 by zoki
San Epifanio Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 2 hours ago, zoki said: ja tek sad vidim da protivnik ima bamforda, nisam ni gledao h2h Ima ga i moj protivnik, @Spelinea, ali kao drugog na klupi... Ihihi, ohoho... Jedino ako ga ovim svojim fair-play radovanjem nekako ne uguram u 11 na kraju kola.
Lezilebovich Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Umesto da udaris normalan jinx, preventivno kukanje kako ce sigurno uci i da ces izgubiti, ti krenuo sa radovanjem. Mislio sam da je na ppp bar dzinksovanje dovedeno ns vrhunski nivo 1
John Coltrane Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Svrati na Kladzu da vidiš šta je ppp jinx.
Lezilebovich Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Jbt, neću preći nulu. Krenuo sam sa -12, pored nula, jedinica i dvojki, sad je Digne oduzeo još 2 poena
Svarog Posted October 25, 2020 Author Posted October 25, 2020 4 hours ago, Lezilebovich said: Jbt, neću preći nulu. Krenuo sam sa -12, pored nula, jedinica i dvojki, sad je Digne oduzeo još 2 poena ja kad sam video da mi je protivnik nakon dva dana i dalje u minusu prvo sam mislio da nešto baguje sajt, a posle samo... 1
189- Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 misim da mi se jos nije desilo da nemam ni jednog igraca koji je bas neki poen osvojio.
levi Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 osim Bamforda na početku, sve drugo što je moglo sam promašio
zoki Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Average drži čvrsto drugo mesto u Brodu [emoji38]ol:Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1
John Coltrane Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Prodam Vardija i Hamesa (kao nije sigurno da li igraju) dovedem Kejna i Sona odem u -4 i @Dziber umesto Orijea sa klupe udje Dzastin (sa CS) i izgubim za 1 poena Čestitke.
Azdaja Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 4 hours ago, zoki said: Average drži čvrsto drugo mesto u Brodu ol: Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Školuje nas Average. Prejako.
ducca Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 3 hours ago, John Coltrane said: Prodam Vardija i Hamesa (kao nije sigurno da li igraju) dovedem Kejna i Sona odem u -4 i @Dziber umesto Orijea sa klupe udje Dzastin (sa CS) i izgubim za 1 poena Čestitke. Pa na ovim transakcijama si dobar 3 poena.
Svarog Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 ali kako sam se za sada zajebao sa forsiranjem Livrepulove odbrane. pakao. koliko sam prošle vozio na tome, gomila cleansheet utakmica plus asistencije i golovi bekovskog dvojca, toliko ove godine me to kanali. razmišljam samo koliko još da ostanem uporan u verovanju. ono što znam - čim ih budem se rastosiljao ima da krenu da kidaju. sve ovo važi i za PPP Draft ligu. isto sam uradio.
Recommended Posts