September 29, 20204 yr Pobedio sam ni kriv ni duzan. Prosle sezone sam do Korone bio bas dobar, u vrhu u klasiku, a u premeru na ivici da ispadnem. Ove godine fantazi poene osvajam kao u sahu, al zato 6 od 9 bodova u ligi
October 5, 20204 yr Zahvaljujući ludim rezultatima u ovom kolu, uspeo sam dobijem lidera San Epifania. Naravno, taman kada me je malo krenulo sledi pauza... [emoji57]Sent from my HD1913 using Tapatalk
October 5, 20204 yr Pred zadnji mec ulazimo egal Mean Machine i ja gde obojica imamo Salaha i ja pored toga TAA. DAkle bukvalno mi treba da osvojim 1 bod. Epilog, gubim jedan razlike zbog 7 primljenih komada mog branica
October 5, 20204 yr Marsial crveni, B.Fernandes napolje, ja u zaostatku, ali ipak me izvuče traka na Salahu i dobijem @Behemoth 5 razlike. A počeo sam transferom Son out Hames Rodigrez in.
October 5, 20204 yr 4 hours ago, Hobbit slayer said: Zahvaljujući ludim rezultatima u ovom kolu, uspeo sam dobijem lidera San Epifania. Naravno, taman kada me je malo krenulo sledi pauza... Sent from my HD1913 using Tapatalk Evo i prvog ovogodisnjeg cestitanja. Svaka cast @Hobbit slayer na rutinskoj pobedi, Sad kad krenem svakog ponedeljka sa slicnim postom na ovoj temi bice veselo. Zato mi bas i prija ova pauza sto sledi.
October 5, 20204 yr Prva ovosezonska pobeda i to sa skupljenih 80pts. Jedino ovaj turčin skupio više od mene od cele ppp sreća pa je u šipu jer bi sigurno ovo kolo igrao protiv njega kakve sam sreće.
October 5, 20204 yr 3 hours ago, John Coltrane said: Marsial crveni, B.Fernandes napolje, ja u zaostatku, ali ipak me izvuče traka na Salahu i dobijem @Behemoth 5 razlike. A počeo sam transferom Son out Hames Rodigrez in. Zapravo mi je odlično započelo kolo, a onda mojih 7 igraca mi donese 5 poena do kraja. Ludilo!
October 6, 20204 yr 23 hours ago, Behemoth said: Zapravo mi je odlično započelo kolo, a onda mojih 7 igraca mi donese 5 poena do kraja. Ludilo! Meni obrnuto... 4 igrača = 5 bodova. Na kraju 72, sve sa De Brujneom i Vernerom kao skupim failovima. Mislim da mi se za 10 godina FPL nije desilo da mi u istom kolu "klikne" bar 5 od 7 igrača u vezi i napadu, kao što se nekima desilo u ovom kolu sa Sonom, Rodrigezom, Grilišom, Kejnom i Vilsonom npr. Ali dobro, teramo dalje...
October 17, 20204 yr Samo da se pohvalim kako sam konačno pred ovo kolo prodao Wernera koga imam od početka sezone i menjao ga za Calvert-Lewina