John Coltrane Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ubedljiv trijumf nad liderom Premera i to uz 2 transfera
adasevic Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Pobedio sam ni kriv ni duzan. Prosle sezone sam do Korone bio bas dobar, u vrhu u klasiku, a u premeru na ivici da ispadnem. Ove godine fantazi poene osvajam kao u sahu, al zato 6 od 9 bodova u ligi
Hobbit slayer Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Zahvaljujući ludim rezultatima u ovom kolu, uspeo sam dobijem lidera San Epifania. Naravno, taman kada me je malo krenulo sledi pauza... [emoji57]Sent from my HD1913 using Tapatalk
nick1986 Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Pred zadnji mec ulazimo egal Mean Machine i ja gde obojica imamo Salaha i ja pored toga TAA. DAkle bukvalno mi treba da osvojim 1 bod. Epilog, gubim jedan razlike zbog 7 primljenih komada mog branica
John Coltrane Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Marsial crveni, B.Fernandes napolje, ja u zaostatku, ali ipak me izvuče traka na Salahu i dobijem @Behemoth 5 razlike. A počeo sam transferom Son out Hames Rodigrez in.
Lezilebovich Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Rutinski izgubio. Standardno me vec jebe dvojac Spursa :(
San Epifanio Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 4 hours ago, Hobbit slayer said: Zahvaljujući ludim rezultatima u ovom kolu, uspeo sam dobijem lidera San Epifania. Naravno, taman kada me je malo krenulo sledi pauza... Sent from my HD1913 using Tapatalk Evo i prvog ovogodisnjeg cestitanja. Svaka cast @Hobbit slayer na rutinskoj pobedi, Sad kad krenem svakog ponedeljka sa slicnim postom na ovoj temi bice veselo. Zato mi bas i prija ova pauza sto sledi.
Moća Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Prva ovosezonska pobeda i to sa skupljenih 80pts. Jedino ovaj turčin skupio više od mene od cele ppp sreća pa je u šipu jer bi sigurno ovo kolo igrao protiv njega kakve sam sreće.
Behemoth Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 3 hours ago, John Coltrane said: Marsial crveni, B.Fernandes napolje, ja u zaostatku, ali ipak me izvuče traka na Salahu i dobijem @Behemoth 5 razlike. A počeo sam transferom Son out Hames Rodigrez in. Zapravo mi je odlično započelo kolo, a onda mojih 7 igraca mi donese 5 poena do kraja. Ludilo!
Daddy Cool Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 23 hours ago, Behemoth said: Zapravo mi je odlično započelo kolo, a onda mojih 7 igraca mi donese 5 poena do kraja. Ludilo! Meni obrnuto... 4 igrača = 5 bodova. Na kraju 72, sve sa De Brujneom i Vernerom kao skupim failovima. Mislim da mi se za 10 godina FPL nije desilo da mi u istom kolu "klikne" bar 5 od 7 igrača u vezi i napadu, kao što se nekima desilo u ovom kolu sa Sonom, Rodrigezom, Grilišom, Kejnom i Vilsonom npr. Ali dobro, teramo dalje...
Mercuzzio Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Samo da se pohvalim kako sam konačno pred ovo kolo prodao Wernera koga imam od početka sezone i menjao ga za Calvert-Lewina 4 1
pantelia Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Mitre, prijatelju, zar i ti u akciji "popiskimo Panteliju u fantaziju"
Recommended Posts