April 29, 20213 yr Just now, John Coltrane said: Ti još nisi stavio trojelbusa na IL ne sme, mod je btw ja sam tebi na IL-u? prvi put čujem...nadam se me makar draganče redovno čita
April 29, 20213 yr 4 minutes ago, John Coltrane said: Pa po novom pravilu svaka ruka je penal Čisto ako ima mlađih gledalaca koji tek počinju da prate fudbal, moram da ispravim Koltrejna po 17.put, ne nije svaka ruka penal, nijedno "novo" pravilo to ne uključuje, potpuna neistina.
April 29, 20213 yr Author 7 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ne sme, mod je btw ja sam tebi na IL-u? prvi put čujem...nadam se me makar draganče redovno čita smem ajd zdravo zdravo
April 29, 20213 yr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Čisto ako ima mlađih gledalaca koji tek počinju da prate fudbal, moram da ispravim Koltrejna po 17.put, ne nije svaka ruka penal, nijedno "novo" pravilo to ne uključuje, potpuna neistina. Moraćeš po 18. put da premotaš sve one ruke koje su svirane, uključujući i ovu večeras pa se onda vrati. Kad porasteš... Btw ne moraš da ideš daleko, samo sezonu posle Ljorenteove ruke u polutki LŠ.
April 29, 20213 yr 1 minute ago, John Coltrane said: Moraćeš po 18. put da premotaš sve one ruke koje su svirane, uključujući i ovu večeras pa se onda vrati. Kad porasteš... Btw ne moraš da ideš daleko, samo sezonu posle Ljorenteove ruke u polutki LŠ. Sizifovski je to posao, mislim da je masu lakše poslati link ka "novom" pravilu. Živ nisam da iščitam novi pravilnik. Čuj kad porastem ...a leptejebo
April 29, 20213 yr jel Roma sad potrošila sve termine za izmene već u 1. pol? mogu da naprave još dve na poluvremenu. a u drugom ne mogu