Baldrick S. Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Kad se Roma ovoliko pokvarila? Jedva su presli pola do ovog smesnog penaltika Link to comment
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Just now, John Coltrane said: Ti još nisi stavio trojelbusa na IL ne sme, mod je btw ja sam tebi na IL-u? prvi put čujem...nadam se me makar draganče redovno čita Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 4 minutes ago, John Coltrane said: Pa po novom pravilu svaka ruka je penal Čisto ako ima mlađih gledalaca koji tek počinju da prate fudbal, moram da ispravim Koltrejna po 17.put, ne nije svaka ruka penal, nijedno "novo" pravilo to ne uključuje, potpuna neistina. 1 Link to comment
renne Posted April 29, 2021 Author Share Posted April 29, 2021 7 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ne sme, mod je btw ja sam tebi na IL-u? prvi put čujem...nadam se me makar draganče redovno čita smem ajd zdravo zdravo Link to comment
John Coltrane Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Čisto ako ima mlađih gledalaca koji tek počinju da prate fudbal, moram da ispravim Koltrejna po 17.put, ne nije svaka ruka penal, nijedno "novo" pravilo to ne uključuje, potpuna neistina. Moraćeš po 18. put da premotaš sve one ruke koje su svirane, uključujući i ovu večeras pa se onda vrati. Kad porasteš... Btw ne moraš da ideš daleko, samo sezonu posle Ljorenteove ruke u polutki LŠ. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 idem divljati po kulinarstvu, wish me luck Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Moraćeš po 18. put da premotaš sve one ruke koje su svirane, uključujući i ovu večeras pa se onda vrati. Kad porasteš... Btw ne moraš da ideš daleko, samo sezonu posle Ljorenteove ruke u polutki LŠ. Sizifovski je to posao, mislim da je masu lakše poslati link ka "novom" pravilu. Živ nisam da iščitam novi pravilnik. Čuj kad porastem ...a leptejebo Link to comment
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 e jbg, sad nikad neću znati šta radi junajted kad su me svi sektaši stavili na IL 1 Link to comment
John Coltrane Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 @Jeremija I šta kažeš-ne treba nam novi stoper?! Link to comment
gone fishing Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 kakav gol - što bi englezi rekli preokret u suprotnosti sa tokom tekme Link to comment
levi Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 jel Roma sad potrošila sve termine za izmene već u 1. pol? mogu da naprave još dve na poluvremenu. a u drugom ne mogu Link to comment
Baldrick S. Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Vrlo verovatno. Kako bese: 3 termina za 5 izmene? Link to comment
Recommended Posts