Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 (edited) 33 minutes ago, ArleKino said: Raspali zalizanko koji na 2-0 i igrača više prima gol kod kuće zbog kojeg možda ispadne od najgoreg Arsenala kojeg sam gledao još od novembra 2019. eto ti ga sad, ne mož mučeni emeri da bude dobar koliko arsenal može da bude loš kao da se ikad rodio takav da to može Edited April 29, 2021 by Pokojni Ruxin Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Zabrinjavajuće je šta se dešava sa evropskim fudbalom kad je ovakav Arsenal na pragu finala (kakvog takvog) evrotakmičenja. Link to comment
John Coltrane Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 6:2 najopasniji rezultat. Stvarno mi nije jasno čemu ovako jak sastav?!?! Link to comment
Jeremija Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Ja Fernandesa ne bih stavio ni na klupu, a ni Maguire-a, pogotovo kad nailazi serija utakmica u kratkom vremenskom periodu. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 19 minutes ago, John Coltrane said: Stvarno mi nije jasno čemu ovako jak sastav?!?! 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 estetska nepravda bi bila da tim u ovako ružnim dresovima prođe u finale Link to comment
kipo Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Jest uzasno kad komentator uopste nije gledao tim koji komentarise tokom sezone vec samo vadi statistiku i drzi se pretpostavki Link to comment
Recommended Posts