kipo Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Ja sam bio uvjeren da ce zbog silne frke Glejzeri prodavati klub 2-3 god, sve bez ulaganja. Sad pazi ovo Dobro, Sanco je realno proslogodisnje pojacanje i pare su od proslog prelaznog roka. Ali kad bi dosli Rajs ili Kamavinga, Pogba ostane.. propiskicu malo
ArleKino Posted July 1, 2021 Author Posted July 1, 2021 Fun fact (?): Rukso će dobiti 10 miliona nečega iz ovog transfera.
Jeremija Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 19 minutes ago, copkillah said: A ko dolazi umesto Olea? On obavezno ostaje da bi i drugi timovi imali šansu da nešto osvoje, treba biti fer... 2
John Coltrane Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 15 minutes ago, kipo said: Ja sam bio uvjeren da ce zbog silne frke Glejzeri prodavati klub 2-3 god, sve bez ulaganja. Sad pazi ovo Dobro, Sanco je realno proslogodisnje pojacanje i pare su od proslog prelaznog roka. Ali kad bi dosli Rajs ili Kamavinga, Pogba ostane.. propiskicu malo Pa zar nisi pročitao pismo Glejzera i kasnije transkripte razgovora sa predatavnicima navijača?! Ameri skidaju zmiju sa novčanika, pišaj po sirotinji 1
Jeremija Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Malo detalja u vezi a Rice-om, i to od Matt Law-a koji je (uglavnom) poprilično dobro obavešten...
kipo Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Da, nekih 150M pljunutih u najavi. Ako pametno izaberu, super tim bi se skockao
Jeremija Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 3 minutes ago, kipo said: Da, nekih 150M pljunutih u najavi. Ako pametno izaberu, super tim bi se skockao Biće to i više, ali će biti i prodatih igrača. E, u vezi sa Varaneom, od (takodje) pouzdanog Juliena Maynard-a:
kipo Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Ako je Varan zaista dobar i pouzdan, zasto ga se Real odrice? Poznaje klub i ligu, dobija dobrog partnera za naredne 3-4 god.. Zasto kupovati nekog a Varan svakako nece dobiti vece pare drugdje. Ne pratim spance..
189- Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 dosadio mu madrid i spanija. toliko ga cene u west hamu da mu nisu u stanju dati veci ugovor od ovih igraca 1
Jeremija Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Kako ga se Real odriče kad već godinu dana neće da potpiše novi ugovor?
John Coltrane Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Dosadila mu mediteranska klima, hoće čovek malo u kišnu mančestersku rupu.
Recommended Posts