Mindaugas Žukauskas Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Copi, shvataš da je Ranijeri bio fluke, 1 u 100 godina slučaj, Di Mateo fazon? Takođe, trener sa kojim je Abramovič izgubio nevinost, ali mu nisu pomogle ni sve pare ovog sveta da uspostavi kontinuitet u najjačoj ligi sveta. Msm znam da i ti zajebavaš, al ono ajd da repliciram.
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 6 minutes ago, radisa said: Ruxo se loži na to da misli da se navijači Liverpoola nešto potresaju kad hvali BR... Pa ja volim Rodžersaru, nego mi je žao što je toliki čoker, ali hajde, ruku na srce, ove sezone STVARNO nije imao sreće sa povredama. Imali su drugu najdužu kolektivnu propuštenu minutažu u ligi, tamo negde upola manju od prvoplasiranog Liverpula u toj kategoriji. A videli smo šta se dešava kada se i ozbiljnijim trenerima od BR desi samo jedna povreda bitnog igrača, recimo Laportea :(
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 2 minutes ago, copkillah said: RoDžeRsaRa čOkEr insight ranga dnevna doza prosečnog poznavaoca™ fudbala
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Copi, shvataš da je Ranijeri bio fluke, 1 u 100 godina slučaj, Di Mateo fazon? Takođe, trener sa kojim je Abramovič izgubio nevinost, ali mu nisu pomogle ni sve pare ovog sveta da uspostavi kontinuitet u najjačoj ligi sveta. Msm znam da i ti zajebavaš, al ono ajd da repliciram. Prema svecu Ruksi i tropar
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 šta mene mešaš u to što se blamiraš sa svojom argumentacijom, ja svakako iskuliram ako je prejadno
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: insight ranga dnevna doza prosečnog poznavaoca™ fudbala U pravu si, možda je do mene, možda ne cenim dovoljno dva škotska Kupa i tri škotska Liga Kupa od tih sEdAm MaJoR FiNaLa
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 nisi jedini, niko ne ceni dovoljno što je brendan najbolji trener u istoriji seltika. jer sa seltikom može svako dobro ajde skoro svako
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: nisi jedini, niko ne ceni dovoljno što je brendan najbolji trener u istoriji seltika. jer sa seltikom može svako dobro ajde skoro svako Baš lepo što si načeo tu temu, što se Rodžersara usrao i pobegao iz Škotske kad je video da tamo dolazi trenerski početnik koji će da ga oduči od fudbala
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Nego, da ne zapostavljamo Siti, zar nisu mogli da nađu jednog svog navijača da im ovo uradi? Jer je ovakvu sprdnju sa najvećom legendom kluba i jednim od najboljih centarfora koje smo gledali u PL, mogao da napravi samo navijač Junajteda, nemam drugo objašnjenje. Ko je na muralu? Samo pogrešni odgovori:
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 copi prestani da vršiš tabloidizaciju svetog nam topica, malo nam gluposti po medijima inače Spoiler
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Just now, Pokojni Ruxin said: copi prestani da vršiš tabloidizaciju svetog nam topica, malo nam gluposti po medijima inače Hide contents Nije tabloidizacija već sam ti uradio ono šta finiš sezone uradi Rodžersari
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) 56 minutes ago, radisa said: Ruxo se loži na to da misli da se navijači Liverpoola nešto potresaju kad hvali BR... i aj da se osvrnem i na ovo - sad najzad razumem zašto me je radiša banovao onoliko, čovek ladno misli da ja živim da provociram liverpul rodžersom se bavim zato što mi se sviđa kao trener i zato što sam mislio na osnovu onog što sam video u svonsiju i liverpulu da je jako potcenjen, posebno na ppp-u, posebno ranije. a ja vrlo volim ići protiv hive mind-a ako mislim da hive mind greši. bio sam bre šokiran još kad ga je live smenio, kakvo 1 nepoštovanje. možeš uz malo truda naći postove iz tog vremena. sad ste uglavnom došli na moje, što je razumljivo jer sam ja stručnjak i avangarda a vi niste. to vam ne zameram, tako je kako je. danas, hvala pepu, uglavom ne moram više nikom da dokazujem kakav je brendan držač fudbala u malom prstu, ali sad genuinely pratim lester pa imam osnova da pišem i dalje o tome. Edited May 23, 2021 by Pokojni Ruxin 1
Pantelija jr Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 ali dobra je fora što su ovi iz sitija uspjeli da nađu sliku svoje, jelte, legende na kojoj on nikako ne liči na sebe, i da je onda vjerno prenesu na onaj impozantni mural... što nas vraća na @copkillah-ovo objašnjenje kao jedino validno - ovo je sabotaža nekog navijača junajteda...
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 1 minute ago, Pantelija jr said: ali dobra je fora što su ovi iz sitija uspjeli da nađu sliku svoje, jelte, legende na kojoj on nikako ne liči na sebe, i da je onda vjerno prenesu na onaj impozantni mural... što nas vraća na @copkillah-ovo objašnjenje kao jedino validno - ovo je sabotaža nekog navijača junajteda... Odradili ih kao majmune
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) a možda treba da se zapitate zašto baš ova slika, i dal smo je možda svi mi što smo se rodili kao sitijevci prepoznali na keca Edited May 23, 2021 by Pokojni Ruxin
Recommended Posts