John Coltrane Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Šteta što se nije igralo u redovnom terminu, bilo bi još ludje, ako uopšte može bolje od ovoga. Mi jednostavno nemamo damfa za Liveove brzanjce, pa šta uštinemo uštinemo u par minuta inspiracije. Previše je ovo mečeva u 4 dana.
ArleKino Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 17 minutes ago, John Coltrane said: Ovako nismo mogli da iznesemo loptu od onih 3:0 na Emiratima. edit: mozda nije bilo 3:0, ispravice me Arle, al secam se da je Bastian imao verovatno najgori nastup u karijeri. Jest, 3-0, Alexis, Özil i Alexis u prvih 20 minuta. Cazorla, Coquelin i Ramsey ubili na sredini + Walcott kao devetka. LvG malo smirio stvari uvođenjem Schneiderlina.
John Coltrane Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Just now, ArleKino said: Jest, 3-0, Alexis, Özil i Alexis u prvih 20 minuta. Cazorla, Coquelin i Ramsey ubili na sredini + Walcott kao devetka. LvG malo smirio stvari uvođenjem Schneiderlina. Jeste, štikla pa u rašlje Alexisa. Jesenji deo 2015.
Weenie Pooh Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 4 minutes ago, John Coltrane said: Mi jednostavno nemamo damfa za Liveove brzanjce, pa šta uštinemo uštinemo u par minuta inspiracije. Rešenje je izdržati do 60. minuta sa pristojnim rezultatom, posle ide mnogo lakše
Weenie Pooh Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 3 minutes ago, radnik said: Govno svira sad ruku sa 2 metra. Mrs. Pazi kako nema muda da pokaže McTominayu dva žuta za 20 sekundi, a očigledno povlačenje sa leđa na Maneu 1
Mindaugas Žukauskas Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Klasično alibi suđenje Tejlora, pravi se mrtav umesto da šalje Tomineja pod tuš 1
Weenie Pooh Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Just now, John Coltrane said: A Fabinjov djon na Brunu niko živ ne vide Ono kad je odleteo uz tragikomičan krik? Videli smo, kako da nismo, oprostio mu karton za simuliranje. Mislim da mu je to posle i objašnjavao. 1
Jumanji Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Gubis celo drugo masno i pravis drugu izmenu u 85. pa jbt bog
John Coltrane Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ono kad je odleteo uz tragikomičan krik? Videli smo, kako da nismo, oprostio mu karton za simuliranje. Mislim da mu je to posle i objašnjavao. Jes hau no, pomilovao ga Fabinjo po nozi i pitao “jel te boli?”
Mindaugas Žukauskas Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Predlog Cvijanoviću za prvo pitanje na post match intervjuu sa Rašfordom: Dobro ste se šibali...?
Weenie Pooh Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Just now, John Coltrane said: Jes hau no, pomilovao ga Fabinjo po nozi i pitao “jel te boli?” Ma nije, bio je kontakt u vazduhu, ali ga je Bruno izmuzao majstorski. Beskorisno jer je njegov tim imao prednost, ali šta sad. ALLLLAH! TAKBIRRRR!
Recommended Posts