ArleKino Posted May 3, 2021 Author Posted May 3, 2021 Neki retard iz Singapura prijetio Maupayu i njegovoj porodici nakon što je ozlijedio Lena prošle sezone.
Jeremija Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 7 minutes ago, ArleKino said: Neki retard iz Singapura prijetio Maupayu i njegovoj porodici nakon što je ozlijedio Lena prošle sezone.
WTID Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Koliko bolje izgledamo kad igra Antonio. I mi smo pre 10 godina bolje izgledali sa njim
Jean-Luc Picard Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 4 minutes ago, WTID said: I mi smo pre 10 godina bolje izgledali sa njim Nisam znao da je igrao za Wednesday. Kod nas je došao iz Foresta i nije me zanimalo da idem dalje od toga. 1
ArleKino Posted May 3, 2021 Author Posted May 3, 2021 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Koliko bolje izgledamo kad igra Antonio. Ma Antonio je garant dobio prototip neke vakcine, nakon korone igra k'o da je upao u kotao sa napitkom k'o Obeliks.
dragance Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 3 hours ago, ArleKino said: Ma Antonio je garant dobio prototip neke vakcine, nakon korone igra k'o da je upao u kotao sa napitkom k'o Obeliks. Asteriks. Obeliks je upao u tacnu sa pečenjem.
papapavle Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 5 hours ago, dragance said: Asteriks. Obeliks je upao u tacnu sa pečenjem Ne znam je li neka interna fora, ali u stripu je Obeliks taj koji je upao u bure, pa mu ne daju da pije više; Asteriks mora da gucne napitak iz čuture pre tuče. 3
dragance Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 1 hour ago, papapavle said: Ne znam je li neka interna fora, ali u stripu je Obeliks taj koji je upao u bure, pa mu ne daju da pije više; Asteriks mora da gucne napitak iz čuture pre tuče. A jeste, zajebao sam se! Davno sam citao.
WTID Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 13 hours ago, Jean-Luc Picard said: Nisam znao da je igrao za Wednesday. Kod nas je došao iz Foresta i nije me zanimalo da idem dalje od toga. Za nas je odigrao vise meceva nego za Forest. Mi ga pokupili iz Readinga prvo na pozajmicu a onda i trajno. Prakticno izbacili smo ga na profesionalnu scenu. 1
Recommended Posts