renne Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Protiv koga jaceg bese skoro igrao lijevog beka, PSG? Uzgred, Pok osvojio neki trofej sa njima Nebitni super kup
ArleKino Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 Arsenal bez Tierneya grozan, AMN aka poor man's Milner ne zna i ne može da ga zamijeni. Zasad ovih 0-0 drži Benteke. Na klupi Partey, Pepe, Willian...no za ovaj nedostatak kvalitete i balansa lijeka nema.
Weenie Pooh Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Četvrtak li je, šta je ovo? Čist gaslighting, ne može čovek da bude siguran da nije greškom propustio vikend...
ArleKino Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Četvrtak li je, šta je ovo? Leontina je sreda, Arsenal je četvrtak, što da se lažemo...
kipo Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 6 hours ago, John Coltrane said: U Parizu igrao Tuanzebe, kući AVB. Nešto si pomešao. Ma igrao sigurno, znam da je bas solidno odradio i hvaljen inace. Nalazim samo protiv C palasa nekad u Julu, zar mi tako brzo prolazi vrijeme
John Coltrane Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 8 hours ago, kipo said: Ma igrao sigurno, znam da je bas solidno odradio i hvaljen inace. Nalazim samo protiv C palasa nekad u Julu, zar mi tako brzo prolazi vrijeme Pomešao si ga za Tuanzebeom
ArleKino Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Inače, sinoć je Palace odigrao baš savršenu defanzivu. Bukvalno svaki pas iza odbrane su presjekli, isključili su Lacazettea skroz iz utakmice, Aubameyang je pokazao neke znakove života, djeca Smith Rowe i Saka isto tako, ali nije bilo završne lopte.
renne Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Vidim po kladionicama City baš ubedljiv favorit za titulu
renne Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 pa nije baš Do ppre jedno mesec, dvadeset dana, L'pool je bio glavni favorit sa najmanjom kvotom. Uniteda skoro da nigde nije ni bilo Sada su kvote 1.7 City, 4 L'pool, 7 Utd
Baldrick S. Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Pa siti valjda i dalje ima utakmicu manje a i opasno su se povampirili poslednjih mesec dana. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
John Coltrane Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Čovek je car, prihvatio je poziciju menadžera u trenutku kad klub ne može da isplati decembarske plate i u trenucima potencijalnog preuzimanja kluba.
Recommended Posts