John Coltrane Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Toliko trče, sve Bielsine ekipe, da imam utisak da gledam hajlace 90minuta. 1
Mercuzzio Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Odlična tekma... Stvarno je Bielsine utakmice uživanje gledati ove sezone 2
Alukard Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Lepse gledati Bielsu kako gubi 4-1 nego Murinja kako pobedjuje 1:0 1
Lancia Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 1 hour ago, Mercuzzio said: Odlična tekma... Stvarno je Bielsine utakmice uživanje gledati ove sezone Na kraju ce i Renne da navija za Lids
ArleKino Posted November 3, 2020 Author Posted November 3, 2020 9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Koliko trči Lids, to mi je impresivno. Kad napadaju, igrači bez lopte im se svi kreću u raznim pravcima. Baš super dinamičan i interesantan fudbal. Šteta što puše ove glupave golove na individualni kvalitet pojedinaca. Bilo bi lijepo Bielsu vidjeti negdje gdje ima istinski igrački kvalitet.
renne Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 8 hours ago, Lancia said: Na kraju ce i Renne da navija za Lids evo samo što nije poč'o
copkillah Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 I samo još jedna potvrda svega što sam pričao, o latentnom rasizmu i licemerju Engleza, ovo je Gart Kruks sa BBC-ja napisao u tekstu o timu nedelje:
Meazza Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 "As far as contact sports go, that was no foul." Thank you sir. 1
copkillah Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Lepo si uspeo da promašiš poentu, 12 points. In other news, uhapsili Gigsa zbog napada na njegovu devojku, imala je manje povrede koje nisu zahtevale lečenje, a on tvrdi da napada nije bilo.
Meazza Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Nisam promasio poentu jer nisam odgovarao na tvoj post. Samo sam hteo da se slozim sa Hendersonovom izjavom.
copkillah Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Just now, Meazza said: Nisam promasio poentu jer nisam odgovarao na tvoj post. Samo sam hteo da se slozim sa Hendersonovom izjavom. To nije Hendersonova izjava, to je Kruks navodio igrače koji se po njemu nalaze u timu nedelje. Dakle dinosaurus koji već 30 godina ne igra fudbal.
Bustin Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 18 minutes ago, copkillah said: Lepo si uspeo da promašiš poentu, 12 points. In other news, uhapsili Gigsa zbog napada na njegovu devojku, imala je manje povrede koje nisu zahtevale lečenje, a on tvrdi da napada nije bilo. Razlika je sto Salahovo nije trebao da bude penal je ono nije bio prekrsaj dok Gomez je napravio ocigledan prekrsaj. Salaha je Masuaku dotakao sto je Salah iskoristio, vrisnuo i pao sa odredjenim zakasnjenjem. Posle usporenog snimka mogli smo da vidimo da je u pitanju dajv vredan Manea. U medjuvremenu sam pogledao prekrsaj Pogbe nad Belerinom i moram da priznam da sam pogresio. Mislio sam da nije bio faul ali je Pogba ocito udario balerina u trku.
Alukard Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Ajoj koliko Salty mrzitelja liverpula [emoji16] 1
Recommended Posts