Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Toliko trče, sve Bielsine ekipe, da imam utisak da gledam hajlace 90minuta.

• +1 1
Posted

Odlična tekma...

Stvarno je Bielsine utakmice uživanje gledati ove sezone

• +1 2
Posted

Lepse gledati Bielsu kako gubi 4-1 nego Murinja kako pobedjuje 1:0

• +1 1
Posted
1 hour ago, Mercuzzio said:

Odlična tekma...

Stvarno je Bielsine utakmice uživanje gledati ove sezone

Na kraju ce i Renne da navija za Lids :fantom:

Posted
9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Koliko trči Lids, to mi je impresivno. Kad napadaju, igrači bez lopte im se svi kreću u raznim pravcima. Baš super dinamičan i interesantan fudbal. Šteta što puše ove glupave golove na individualni kvalitet pojedinaca.

Bilo bi lijepo Bielsu vidjeti negdje gdje ima istinski igrački kvalitet.

Posted
8 hours ago, Lancia said:

Na kraju ce i Renne da navija za Lids :fantom:

evo samo što nije poč'o

Posted

I samo još jedna potvrda svega što sam pričao, o latentnom rasizmu i licemerju Engleza, ovo je Gart Kruks sa BBC-ja napisao u tekstu o timu nedelje:

INw5ygK.jpg

0o08DtO.jpeg

:lol:

Posted

"As far as contact sports go, that was no foul."

Thank you sir.

• +1 1
Posted

Lepo si uspeo da promašiš poentu, 12 points.

In other news, uhapsili Gigsa zbog napada na njegovu devojku, imala je manje povrede koje nisu zahtevale lečenje, a on tvrdi da napada nije bilo. 

Posted

Nisam promasio poentu jer nisam odgovarao na tvoj post. Samo sam hteo da se slozim sa Hendersonovom izjavom. 

Posted
Just now, Meazza said:

Nisam promasio poentu jer nisam odgovarao na tvoj post. Samo sam hteo da se slozim sa Hendersonovom izjavom. 

To nije Hendersonova izjava, to je Kruks navodio igrače koji se po njemu nalaze u timu nedelje. Dakle dinosaurus koji već 30 godina ne igra fudbal.

Posted

Nebitno, onda se slazem sa Kruksovom izjavom. :)

Posted
18 minutes ago, copkillah said:

Lepo si uspeo da promašiš poentu, 12 points.

In other news, uhapsili Gigsa zbog napada na njegovu devojku, imala je manje povrede koje nisu zahtevale lečenje, a on tvrdi da napada nije bilo. 

Razlika je sto Salahovo nije trebao da bude penal je ono nije bio prekrsaj dok Gomez je napravio ocigledan prekrsaj. Salaha je Masuaku dotakao sto je Salah iskoristio, vrisnuo i pao sa odredjenim zakasnjenjem. Posle usporenog snimka mogli smo da vidimo da je u pitanju dajv vredan Manea. 

U medjuvremenu sam pogledao prekrsaj Pogbe nad Belerinom i moram da priznam da sam pogresio. Mislio sam da nije bio faul ali je Pogba ocito udario balerina u trku.

Posted

Ajoj koliko Salty mrzitelja liverpula [emoji16]

• Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...