Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2020-21

Featured Replies

evo sad ih i dušmanski probijaju po bokovima gde znaju da su tanki, a sudija uopšte ne reaguje! pa ovo je stvarno skandal

• Replies 9.7k
  • Views 405.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

Bila je frka kad se sudio penal Wardu iz CP za ovakvu ruku, čak je i Hodgson rekao da mu se povraća od te odluke. Moguće da su malo omekšali kriterijum. A ni meni se ne bi svidela kalčoizacija PL. 

7 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

uuu ovo moram da podelim, i ovi komentatori nekad ubodu - ovaj penal zbog koga se plače je prvi sviran protiv liverpula posle 37 ligaških mečeva :pera:

očigledno poruka da ne talasaju. da vide šta FA može da im uradi  :ph34r:

Pa valjda su mnogo dva, šta li
Pa kompenzacija
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Bila je frka kad se sudio penal Wardu iz CP za ovakvu ruku, čak je i Hodgson rekao da mu se povraća od te odluke. Moguće da su malo omekšali kriterijum. A ni meni se ne bi svidela kalčoizacija PL. 

pa izasla je vest nakon te i utakmice tottenham - newcastle da se malo smire kod takvih penala.

ovo već treći nedosuđeni

7 minutes ago, 189- said:

pa izasla je vest nakon te i utakmice tottenham - newcastle da se malo smire kod takvih penala.

znam, ali ne bih rekao da ovaj penal spada pod to, ovo se svira već godina u svim ligama

nego još jedan nesviran penal za šefild, ovaj put iz liverpul se nadobijao ovakvih serije

Od tri penala za Sheff, svirali su onaj najmanje ubedljiv :lolol: 

Još uvek pokušavam da shvatim kako to VAR treba da ustanovi da li je kontakt bio unutar ili van 16m, a bez da ustanovi da li je kontakta uopšte bilo?

eto poravnanje

mislim da treba i mi da pišemo sudijskog organizaciji, nama se svira 3x gore i kad nam se ne šalje nikakva poruka

Just now, Weenie Pooh said:

Od tri penala za Sheff, svirali su onaj najmanje ubedljiv :lolol: 

Još uvek pokušavam da shvatim kako to VAR treba da ustanovi da li je kontakt bio unutar ili van 16m, a bez da ustanovi da li je kontakta uopšte bilo?

Pa jednom ćemo i to videti... Kad neki dive budu utvrđivali gde je bio, kako će utvrditi... Jedva čekam to...

Kazna za nesvirane penale. 

baš su im poslali poruku, svaka im čast na istoj

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Gde si ovo pročitao?

Jbt, niko ne spominje fudbal više, samo sudije. Neće nam @Svarog i @Meazza više nikad doći na topik. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.