Pokojni Ruxin Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 evo sad ih i dušmanski probijaju po bokovima gde znaju da su tanki, a sudija uopšte ne reaguje! pa ovo je stvarno skandal
Mindaugas Žukauskas Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Bila je frka kad se sudio penal Wardu iz CP za ovakvu ruku, čak je i Hodgson rekao da mu se povraća od te odluke. Moguće da su malo omekšali kriterijum. A ni meni se ne bi svidela kalčoizacija PL.
levi Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 7 minutes ago, Pokojni Ruxin said: uuu ovo moram da podelim, i ovi komentatori nekad ubodu - ovaj penal zbog koga se plače je prvi sviran protiv liverpula posle 37 ligaških mečeva očigledno poruka da ne talasaju. da vide šta FA može da im uradi
copkillah Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Pa valjda su mnogo dva, šta liPa kompenzacija
189- Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Bila je frka kad se sudio penal Wardu iz CP za ovakvu ruku, čak je i Hodgson rekao da mu se povraća od te odluke. Moguće da su malo omekšali kriterijum. A ni meni se ne bi svidela kalčoizacija PL. pa izasla je vest nakon te i utakmice tottenham - newcastle da se malo smire kod takvih penala. 1
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 7 minutes ago, 189- said: pa izasla je vest nakon te i utakmice tottenham - newcastle da se malo smire kod takvih penala. znam, ali ne bih rekao da ovaj penal spada pod to, ovo se svira već godina u svim ligama nego još jedan nesviran penal za šefild, ovaj put iz liverpul se nadobijao ovakvih serije
Weenie Pooh Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Od tri penala za Sheff, svirali su onaj najmanje ubedljiv Još uvek pokušavam da shvatim kako to VAR treba da ustanovi da li je kontakt bio unutar ili van 16m, a bez da ustanovi da li je kontakta uopšte bilo?
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 mislim da treba i mi da pišemo sudijskog organizaciji, nama se svira 3x gore i kad nam se ne šalje nikakva poruka
radisa Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Just now, Weenie Pooh said: Od tri penala za Sheff, svirali su onaj najmanje ubedljiv Još uvek pokušavam da shvatim kako to VAR treba da ustanovi da li je kontakt bio unutar ili van 16m, a bez da ustanovi da li je kontakta uopšte bilo? Pa jednom ćemo i to videti... Kad neki dive budu utvrđivali gde je bio, kako će utvrditi... Jedva čekam to...
renne Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 baš su im poslali poruku, svaka im čast na istoj
Mindaugas Žukauskas Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Još uvek pokušavam da shvatim kako to VAR treba da ustanovi da li je kontakt bio unutar ili van 16m, a bez da ustanovi da li je kontakta uopšte bilo? Gde si ovo pročitao?
Mindaugas Žukauskas Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Jbt, niko ne spominje fudbal više, samo sudije. Neće nam @Svarog i @Meazza više nikad doći na topik. 1
Recommended Posts