borris_ Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 5 udaraca u okvir gola vs 12 9 ukupno vs 31 Ovo naravno nije gotovo i klace se i iduce sedmice.
Weenie Pooh Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 2 hours ago, čekmeže said: Ovo pod 1 donekle i razumem jer zbog raspada u odbrani ne sme više toliko da pritiska i pomera zadnju liniju visoko. Tako su nam i šuknuli prvi gol. Pa i dalje je drži visoko, u tome je problem. Kad hoćeš da igraš sa visokom linijom, onda lopta prosto mora da se pritisne, inače će neki Kroos pre ili kasnije da pronađe trkača koji nije u ofsajdu. Ako nećeš ili ne možeš da pritiskaš, onda se ti majci povuci u šesnaest metara, pa tu povuci liniju i igraj lepo bunker. Ne možeš da kombinuješ dva potpuno suprotna pristupa a da ti se igra ne raspadne. A nije ni prvi put da smo to videli ove sezone, Brajton ih je na taj način uništavao 90 minuta. Aston Vila im je zabila sedam golova neometano bunareći trkače u prostor. "Da se jebem a da mi ne uđe" prosto nije funkcionalna strategija. 2 hours ago, čekmeže said: Pod 2 - kada se uzme lopta cilj je da se ne izgubi, tako mi zlgeda Klopova filozofija. Krenu na jednu stranu pa ako ne može idemo na drugu, pa nazad i tako u krug. Ništa napred, nikakav rizik. Koliko puta krene nešto obaćavajuće, čim se naiđe na prvu prepreku u odbrani lopta se vrati od njihovih 30 metara do Alisona. Pa da, to je Klopp na evropskim gostovanjima, bar kad je revanš kod kuće. One tamo sezone kad su igrali finale u Kijevu, sve je utakmice u gostima pogubio zbog tog bezidejnog držanja lopte za koje mu igrački kadar prosto nije koncipiran. Ne možeš da godinama sastavljaš tim koji će da trči i grize i fizikališe, a onda im kažeš "momci, večeras muljamo!" Probaće oni i to da odigraju, samo što će im retko poći za rukom. Ali kao, nema veze ako nas odvale 3-0, ima da u revanšu kod kuće dobijemo 4-0 nošeni hukom sa... ovaj, hm, da. Ništa onda, vidimo se posle korone.
MiddleClass Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ima li iko osim Borisa da ce veceras navijati za onaj antifudbal sto igra PSZ? Ajmo Bajern! 2
Bogotac Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 (edited) Previse igraca fali drzavmom projektu,ni za Komana se ne zna da li ce igrati. Edited April 13, 2021 by Bogotac
Lancia Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 1 minute ago, MiddleClass said: Ima li iko osim Borisa da ce veceras navijati za onaj antifudbal sto igra PSZ? Ajmo Bajern! Nikad za Bajern i Real! 2
Meazza Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 10 minutes ago, MiddleClass said: Ima li iko osim Borisa da ce veceras navijati za onaj antifudbal sto igra PSZ? 1 1
MiddleClass Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 10 minutes ago, Meazza said: Nadam se da si gledao prvi mec...
Jeremija Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 22 minutes ago, Lancia said: Nikad za Bajern i Real! Dobro, možda protiv Liverpula... mada ni za to nisam siguran.
Lancia Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 3 minutes ago, Jeremija said: Dobro, možda protiv Liverpula... mada ni za to nisam siguran. Meni je jedina dilema kad igraju Real - Bajern.
Meazza Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 5 minutes ago, MiddleClass said: Nadam se da si gledao prvi mec... Gledao (i navijao za PSG). Samo navijam da osvoji bilo ko osim Reala, Liverpula i Bajerna, ne zanima me ko i kako.
Jeremija Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 2 minutes ago, Lancia said: Meni je jedina dilema kad igraju Real - Bajern. Da se razumemo, i Barsa je (kvazi)državni projekat, PSG i City isto. Generalno navijam (sem u slučaju Mančestera) po lepoti, ali državne projekte baš nešto ne mirišem...
Meazza Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Drzavni ili tajkunski, isti q. Ja navijam da ne osvajaju sve jedni te isti.
Recommended Posts