borris_ Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 3 minutes ago, JohnnyD said: Mrtvi Boateng... jbt Mbapea samo da stisnes i on se usere, al kad ga pustas onda se ovo desi Da Mbappée a samo treba stisnuti i on se usere. Kako li daje toliko golova da mi je znati 1
Lancia Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 2 minutes ago, borris_ said: Da Mbappée a samo treba stisnuti i on se usere. Kako li daje toliko golova da mi je znati sere ga. Bravo za Borissa i 189.
JohnnyD Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Just now, borris_ said: Da Mbappée a samo treba stisnuti i on se usere. Kako li daje toliko golova da mi je znati Odlican igrac, nema sta, ali mu se ne sme dati prostor, da razmislja. Nema instinkt najboljih igraca na svetu, pa da te zajebe u sekundi ako krenes na njega, to je uvek bolja varijanta nego da ga pustis kao Boateng, koji je trcao oko njega i unazad.
borris_ Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 (edited) Kako god da zavrsi svaka cast za utakmicu Edited April 7, 2021 by borris_ 1
JohnnyD Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Bukvalno jedna od najboljih tekmi u LS u poslednjih X godina, i to po mecavi. 1
borris_ Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 minute ago, JohnnyD said: Odlican igrac, nema sta, ali mu se ne sme dati prostor, da razmislja. Nema instinkt najboljih igraca na svetu, pa da te zajebe u sekundi ako krenes na njega, to je uvek bolja varijanta nego da ga pustis kao Boateng, koji je trcao oko njega i unazad. Kako nema instinkt. Kada je fizicki u formi malo ko mu je ravan. Tu je u vrhu sa Lewandowskim, Benzemom i jos nekim. Govorim o napadacima. Gol protiv Argentine je bas na instikt kao i protiv Barcelone. 1
Miljenko Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Odlican mec. Presing od prvog minuta I gomila sansi I lepih akcija. 1
arkonada Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Koliko je bajern mogao dati golova... Inače, strašna utakmica 1
JohnnyD Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Just now, borris_ said: Kako nema instinkt. Kada je fizicki u formi malo ko mu je ravan. Tu je u vrhu sa Lewandowskim, Benzemom i jos nekim. Govorim o napadacima. Gol protiv Argentine je bas na instikt kao i protiv Barcelone. Ne mogu da se slozim, Borise, Mbape ima sve osim instinkta, tj. fudbalske inteligencije u sekundi. Pricam o osecaju da promenis plan u delicu sekunde zavisno od kretanja protivnika, ono sto su imali Zidan, Ronaldo, Bergkamp... Ali to bi vec bila onda perverzija od igraca, uz hitrinu i lakocu kretanja koju ima. Nemoj da se ljutis, ali prilicno je "pravolinijski" igrac, i zato kazem da je uvek bolja varijanta da ga stisnes nego da ga pustis da razmislja, posto je Boatengova reakcija tragikomica. 1
John Coltrane Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 A skoro je neko napisao da je Mbape precenjen igrač Za ovako ofanzivne ekipe mislim da nema veze koji je rez u prvom meču. Peglaće se oni i u Parizu istom merom.
Recommended Posts