Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, borris_ said:

Mbappéeeee

Nezasluzeno

Posted
3 minutes ago, JohnnyD said:

Mrtvi Boateng... jbt Mbapea samo da stisnes i on se usere, al kad ga pustas onda se ovo desi

Da Mbappée a samo treba stisnuti i on se usere. :isuse:

Kako li daje toliko golova da mi je znati

• +1 1
Posted
2 minutes ago, borris_ said:

:D sere ga.

Bravo za Borissa i 189.

Posted
Just now, borris_ said:

Odlican igrac, nema sta, ali mu se ne sme dati prostor, da razmislja. Nema instinkt najboljih igraca na svetu, pa da te zajebe u sekundi ako krenes na njega, to je uvek bolja varijanta nego da ga pustis kao Boateng, koji je trcao oko njega i unazad.

Posted (edited)

Kako god da zavrsi svaka cast za utakmicu

Edited by borris_
  • +1 1
Posted

Bukvalno jedna od najboljih tekmi u LS u poslednjih X godina, i to po mecavi.

• +1 1
Posted
1 minute ago, JohnnyD said:

Odlican igrac, nema sta, ali mu se ne sme dati prostor, da razmislja. Nema instinkt najboljih igraca na svetu, pa da te zajebe u sekundi ako krenes na njega, to je uvek bolja varijanta nego da ga pustis kao Boateng, koji je trcao oko njega i unazad.

Kako nema instinkt. Kada je fizicki u formi malo ko mu je ravan. Tu je u vrhu sa Lewandowskim, Benzemom i jos nekim. Govorim o napadacima. Gol protiv Argentine je bas na instikt kao i protiv Barcelone.

• +1 1
Posted

Odlican mec. Presing od prvog minuta I gomila sansi I lepih akcija.

• +1 1
Posted

Koliko je bajern mogao dati golova... 

Inače, strašna utakmica

• +1 1
Posted
Just now, borris_ said:

Kako nema instinkt. Kada je fizicki u formi malo ko mu je ravan. Tu je u vrhu sa Lewandowskim, Benzemom i jos nekim. Govorim o napadacima. Gol protiv Argentine je bas na instikt kao i protiv Barcelone.

Ne mogu da se slozim, Borise, Mbape ima sve osim instinkta, tj. fudbalske inteligencije u sekundi. Pricam o osecaju da promenis plan u delicu sekunde zavisno od kretanja protivnika, ono sto su imali Zidan, Ronaldo, Bergkamp... Ali to bi vec bila onda perverzija od igraca, uz hitrinu i lakocu kretanja koju ima. Nemoj da se ljutis, ali prilicno je "pravolinijski" igrac, i zato kazem da je uvek bolja varijanta da ga stisnes nego da ga pustis da razmislja, posto je Boatengova reakcija tragikomica.

• +1 1
Posted

rekao bih nezasluzenih 2-0 ali koga briga.

• +1 2
Posted

A skoro je neko napisao da je Mbape precenjen igrač :ph34r:

Za ovako ofanzivne ekipe mislim da nema veze koji je rez u prvom meču. Peglaće se oni i u Parizu istom merom.