November 26, 20204 yr 1 hour ago, de Sisti said: A u praksi je katastrofa i nista ne moze da se stigne, a onda najave inspekciju koja ce da proverava kako izvrsavamo te planove. "Šta ste radili na Građanskom?" "Završavali smo srpski, a na likovnom smo vežbali matematiku".
November 26, 20204 yr 22 hours ago, Lena said: S tim što kod nas moraju da reaguju i vrhovni spasitelji, u ovom slučaju premijerka i ministar prosvete, tako što će se umešati u sudski proces i obavestiti tužioca da je to što radi apsurdno, pa tužilac po toj osnovi obustavlja proces. Sve po zakonu meni je zanimljiv 4. pasus saopštenja gde govore o privremenoj narodnoj () skupštini i privrmenoj narodnoj () vladi koja je poništila odluku nelegitimne () vlade o fomiranju kriznog štaba. a Ona je na čelu obe vlade. ma trebalo bi da podnesu prijavu protiv Nje zbog tog nezakonitog čina.
November 26, 20204 yr 4 hours ago, Hermetico said: Nemam pojma, evo šta je o tome juče rekla Aleksandra iz petog četri. Ovo je odlicno , kao omot za nepostojeci album Daniela Johnsona
November 26, 20204 yr Pa sad.... Previse je komplikovano i previse je u boji za daniela johnstona. Pre mi vuce na recimo... recimo.... lemonheads
November 26, 20204 yr Da mi to prodamo? Ja tako decu proganjam vikendom preko roditelja: Reci Adi da mi završi ono i sve da pocrta lepo (jer je Ada u petak na času rekla da je mrzi). Upoznam se s roditeljima da bi mogo da proganjam dete da završi. Najgori sam, čoveče...
November 27, 20204 yr Danas da se okupimo, skromno, u krugu od 550 ljudi, zarazimo jos ponekog, vratimo se kuci i vidimo se (ko pretekne) jednog dana kad se steknu uslovi. Jer mi to mozemo!
November 27, 20204 yr 1 hour ago, Hermetico said: Danas da se okupimo, skromno, u krugu od 550 ljudi, zarazimo jos ponekog, vratimo se kuci i vidimo se (ko pretekne) jednog dana kad se steknu uslovi. Jer mi to mozemo! imash ti srece batice pa mere nisu tradicionalno od utorka
November 30, 20204 yr 8 minutes ago, Re-ac-tor said: Da li se odeljenja dele na A i B od sutra kad bude online ili su komplet? komplet kolko ja znam, nastava prava uzivo i interaktivna sa pitanjima i odgovorima. i obaveznim prisustvom.
November 30, 20204 yr Tako je. Komplet svi Kao u martusamo shto u martu nije bila prava - prava nastava, vishe se zadavalo shta ce ko da shalje na drajv. sad ce da bude kako treba. na chasu sam sent from bubamoto