August 8, 20204 yr 1 hour ago, Ted said: kakve su ovo vesti da je vraćen sa pozajmice Pešukić? Djavo je odneo salu, savo poseze za teskom artiljerijom
August 9, 20204 yr Evo tog kriticnog saopstenja: http://partizan.rs/250060-odgovor-potpredsednika-fk-partizan-prof-dr-vladimira-vuletica/?pismo=lat Jeste hard kor po malo ali ume Vuletic i jace od ovoga... Edited August 9, 20204 yr by Boza_zvani_Pub
August 9, 20204 yr 15 hours ago, Ted said: nemam pojma sta prica Pantic, a koliko znam nema nikakfu funkciju u klubu. mogu i ja da snimam klipove na yt i najebavam se keve kome hocu. ono sto je izvesno to je da ce osveta prema czv biti jeziva, onoga momenta kada zglajza garnitura koja je sada podupire i zameni je neka druga, koja joj nije naklonjena. tako stvari funkcionusu u ovom drustvu. sve to pod uslovom da u medjuvremenu ne dodje do kopernikanskog obrta i stvari se postave na zdravu osnovu. na zalost, tesko mi je da zamislim ovakav ravoj dogadjaja trenutno. 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: aman tede mislim da je vreme za novo okupljanje gde ćemo uz čaj i kolačiće, pivo i ćevape uraditi brzinsku lobotomiju Tedu, počeo je previše da razmišlja. prijavljujte se
August 9, 20204 yr moja prijava je izlišna s obzirom da sam objekat radnje, odnosno nezaobilazni činilac skupa od sutra sam u bgd-u
August 9, 20204 yr Ako je verovati mocartu, Savo je resio da klupira celavog, ostoju, urosevica i natha. Menjace ih lutovac, badnjak, brezancic i scekara
August 9, 20204 yr Iskreno se nadam da će tzv. komesar kazniti Partizan, Zvezdu i Vojvodinu oduzimanjem po 9 bodova zbog ovih saopštenja kako je i najavio. Da ne bude selektivno kao kod onog gore koji iskače s vremena na vreme kao osigurač objašnjavajući da je Vuletić tviter veće zlo od Terzićevog gangsteraja. I onda da se igra normalno prvenstvo.