Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Da se prisetimo malo lepsih vremena... :D

Posted

Frančesko Toti iz Borče grede. 🏆

Posted

kakve su ovo vesti da je vraćen sa pozajmice Pešukić?

Posted
1 hour ago, Ted said:

kakve su ovo vesti da je vraćen sa pozajmice Pešukić?

Djavo je odneo salu, savo poseze za teskom artiljerijom

Posted

Taman da ima neko da centrira Đilasu kada ga reaktiviramo za koji dan.

Posted
ma kakav đitler, vreme je za povratak proverenih snaga :happy:

Image from AmperVadász
Posted

Nama trebaju igrači sa karakterom, koji umeju da zavedu red u svlačionici.

Posted

obecao sam da necu citati to saopstenje. na kraju cu morati da pogozim rec.

Posted
15 hours ago, Ted said:

nemam pojma sta prica Pantic, a koliko znam nema nikakfu funkciju u klubu. mogu i ja da snimam klipove na yt i najebavam se keve kome hocu.

ono sto je izvesno to je da ce osveta prema czv biti jeziva, onoga momenta kada zglajza garnitura koja je sada podupire i zameni je neka druga, koja joj nije naklonjena. tako stvari funkcionusu u ovom drustvu.

sve to pod uslovom da u medjuvremenu ne dodje do kopernikanskog obrta i stvari se postave na zdravu osnovu. na zalost, tesko mi je da zamislim ovakav ravoj dogadjaja trenutno.

12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

aman tede

:isuse:

mislim da je vreme za novo okupljanje gde ćemo uz čaj i kolačiće, pivo i ćevape uraditi brzinsku lobotomiju Tedu, počeo je previše da razmišlja. 

prijavljujte se

Posted

moja prijava je izlišna s obzirom da sam objekat radnje, odnosno nezaobilazni činilac skupa

od sutra sam u bgd-u

Posted

Ako je verovati mocartu, Savo je resio da klupira celavog, ostoju, urosevica i natha. Menjace ih lutovac, badnjak, brezancic i scekara

Posted

Iskreno se nadam da će tzv. komesar kazniti Partizan, Zvezdu i Vojvodinu oduzimanjem po 9 bodova zbog ovih saopštenja kako je i najavio.

Da ne bude selektivno kao kod onog gore koji iskače s vremena na vreme kao osigurač objašnjavajući da je Vuletić tviter veće zlo od Terzićevog gangsteraja.

I onda da se igra normalno prvenstvo.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...