Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Sve dobre vesti i kao slag na torti - nas visedecenijski san se ostvario, Shaballalla i Mphella vise nece biti pusti san!

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nije-mogao-sabalalu-mfelu-i-madubanju-ali-partizan-ipak-dovodi-fudbalere-iz-juzne-afrike/382537

Ali Veprov osmeh, koliko je njima dobro

Cestitke za sve nase igrace u kvalifikacijama, ali ipak, Madjionicar, kakav je ono gol, sustina fudbala... :smiley_hail:

Posted (edited)

@ZokiAsov

Dan-danas bi ovde uzimao to laskavo priznanje da Vučela nema mobilni.

Edited by Mark Rothko
  • +1 1
Posted

Joveta 2 za Crnu Goru.

Možda je to napadač koga Stanoja spominje...

Sent from fav toy

Posted

Napadač koji daje golove sigurno nije želja Ser Šamroka. On traži napadača koji može da igra povučeno, i po potrebi da igra na centarhalfu.

Posted (edited)

možda uradi revamp Georgijevića

Edited by Ted
Posted

kad je isailović zavukao kroaciji 1997. ja sam mislio da će od njega da bude igračina. kako je to bilo dečački naivno :D

• Haha 1
Posted

Asano gol i asistencija u kvalifikacijama :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Posted
13 minutes ago, *edited by mod said:

Asano gol i asistencija u kvalifikacijama :)

ja mislim 2 asistencije

doduše nije loše pomenuti ni da je u pitanju pobeda od 14-0 u gostima nad uvek neugodnom Mongolijom :D

Posted

ja mislim 2 asistencije

doduše nije loše pomenuti ni da je u pitanju pobeda od 14-0 u gostima nad uvek neugodnom Mongolijom [emoji3]
Samo neka negativa. Bolje reći da je igrao svega 45 minuta i da su od kako je ušao dali duplo više golova :D

Posted (edited)

.

Edited by Milošica
Posted
27 minutes ago, *edited by mod said:

Samo neka negativa. Bolje reći da je igrao svega 45 minuta i da su od kako je ušao dali duplo više golova :D

gol + 2 asistencije, na to sam mislio :D

• +1 1
Posted

Nasi sportski prijatelji iz gornjeg milana vide da smo indisponirani i  naprave ocigledan penal. Ovo terzicevo pseto ga ne svira na pravdi boga. Oni u sledecem napadu naprave opet, sta im tesko. E tad je morao, suma neumoljiv sa kreca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...