February 26, 20232 yr a koji kovid vi sada imate, zna li se?miris/ukus se masovno gubio od delte. nije valjda ovaj ful novi shto je brz ko omikron a dobar kao delta ja ne mogu vishe da imam kovide sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
February 26, 20232 yr Imala sam 38-39, upala grla, kazu pocetak gnojne angine i dali panklav. Sad nemam miris
February 26, 20232 yr 1 hour ago, gospa buba said: a koji kovid vi sada imate, zna li se? miris/ukus se masovno gubio od delte. nije valjda ovaj ful novi shto je brz ko omikron a dobar kao delta ja ne mogu vishe da imam kovide sent from bash mnogo dobar novi bubamoto verovatno kraken ali jebem li ga. mozda @vememah da iskopa koji je dominantan trenutno u berlinu ? prvog dana sam imao bol u grlu, odmah sutradan proslo. danas sam skoro ko nov, samo malkice malaksao i povremeno mi se zacepi nos. nista drugo od simptoma nemam. zasad bukvalno ko (slabija) prehlada. al kazem, primio 4. dozu sredinom decembra pa kontam da ima i to veze
February 26, 20232 yr 2 hours ago, fren said: tri korone sam imala 1 hour ago, gospa buba said: ja ne mogu vishe da imam kovide Ja vise nikog ne znam, osim sebe, da nije imao kovid
February 26, 20232 yr 2 minutes ago, Lancia said: Ja vise nikog ne znam, osim sebe, da nije imao kovid ni ja ga nisam imala
February 26, 20232 yr 3 minutes ago, morgana said: ni ja ga nisam imala Mi smo stvoreni jedno za drugo Edited February 26, 20232 yr by Lancia
February 26, 20232 yr Ja vise nikog ne znam, osim sebe, da nije imao kovid ma nije mi problem da ja, drama mi je oko starih i bolesnih, kod nas ostalih je to rutinski, nije spektakl, ali je smor i prestace nikad, ochigledno sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
February 26, 20232 yr 15 minutes ago, Lancia said: Ja vise nikog ne znam, osim sebe, da nije imao kovid ja nisam imala ali nisam stvorena za tebe Edited February 26, 20232 yr by beta kentauri
February 26, 20232 yr 1 minute ago, beta kentauri said: ja nisam imala Mi nedodirljive devojke smo cudo
February 26, 20232 yr 3 hours ago, ToniAdams said: ja sam posle fazon mesec dana dobio svoje culo mirisa nazad koji je bio prvi miris koji si osetio? carapa? 25 minutes ago, Tsai said: verovatno kraken ali jebem li ga. mozda @vememah da iskopa koji je dominantan trenutno u berlinu ? prvog dana sam imao bol u grlu, odmah sutradan proslo. danas sam skoro ko nov, samo malkice malaksao i povremeno mi se zacepi nos. nista drugo od simptoma nemam. zasad bukvalno ko (slabija) prehlada. al kazem, primio 4. dozu sredinom decembra pa kontam da ima i to veze to si bio na onom antiratnom protestu, pa te proslo 10 minutes ago, Lancia said: Mi smo stvoreni jedno za drugo bez namere da se mesam u idilu, ni ja nisam imao a da znam
February 26, 20232 yr Ja nisam imao, bar ne da znam. Nekih par sati sam bio razbijen jedan dan iz čista mira, ali bukvalno par sati. A izlazilo se, mada i vakcinisalo.
February 26, 20232 yr Just now, cedo said: bez namere da se mesam u idilu, ni ja nisam imao a da znam Cedo, ovo ti nije trebalo