Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

5 minutes ago, Mos said:

Da se priključim klubu uz prigodnu numeru.

:muva:

• Replies 8k
  • Views 766.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Just now, munze said:

:muva:

E bre, opet se ova tema užarila :sad:

Ajde brz oporavak svima 

Baby Win GIF by KiwiGo (KGO)

Edited by Profesionalac

• Popular Post

Dodjoh malo sebi nakon 24 sata opšteg bunila. Prvi dan me grebalo grlo i taman sam mislio da ću proći bez ozbiljnijih simptoma kad me juče zveknuo visok pritisak. Od recimo 9 ujutru do noćas u 1 je cepao 165 sa 105, puls konstantno izmedju 117 i 123. Oći nisam mogao da otvorim od bola u glavi. Probao malo da smirim Xanexom i Bispoprololom ali slaba vajda. Lekari bili u fazonu, sedi i čekaj pa ako ode na 190 dodji u hitnu. Preljepo. Od jutros je bolje i nadam se da će tako nastaviti. 

Brz oporavak svima! Pa redovne kontrole :rolleyes:

kudE je Toni?

Juce sam bas pricao s jednim kolegom koji je davno imao kovid, spominjao je grcenje listova kao jedan od simptoma. Isto ovo sto je Tonija zadesilo.

• Popular Post
23 hours ago, Have_Fun said:

kudE je Toni?

Juce sam bas pricao s jednim kolegom koji je davno imao kovid, spominjao je grcenje listova kao jedan od simptoma. Isto ovo sto je Tonija zadesilo.

pa pričam ja a niko mi ne verue.

elem prošlo, jesam se napio magnezijuma, ali sledeći dan ko rukom odnešeno, da ne verue čovek.

mada nešto kontam, baš sam bio to veče dehidrirao, odnosno to i prethodno, imao sam do 39 i onda se rokao brufenom i preznojavao. moguće da je od toga.

iznojili smo minerale, najverovatnije

i meni je mg brzo vratio situaciju u normalu

• Popular Post

Meni je da ne poveruješ kako simptomi menjaju jedan drugi i ne presecaju se. Dakle može 12 sati da te boli grlo, onda to prestane pa te 24 sata cepa pritisak, onda to prestane u 15 minuta doslovno pa te još 12 sati cepa temperatura, pa kad i ona prestane malaksao si još 24 sata i budiš se kao nov bez ijednog simptoma. Mutant jebeni. 

Smešan virus™ . :fantom:

Ovo na izvorištu i dalje tuku karantin, maske... Ne verujem da manje znaju od ostalih. 

Meni je da ne poveruješ kako simptomi menjaju jedan drugi i ne presecaju se. Dakle može 12 sati da te boli grlo, onda to prestane pa te 24 sata cepa pritisak, onda to prestane u 15 minuta doslovno pa te još 12 sati cepa temperatura, pa kad i ona prestane malaksao si još 24 sata i budiš se kao nov bez ijednog simptoma. Mutant jebeni. 
Ja drmnuo jedno ledeno pivo u četvrtak ,posle 2 sada me grebe grlo ,sad da li je koincidencija ne znam. Sinoć legao da spavam preznojio se ,gola voda sam bio ,jutros malaksao ,grlo me ne zeza više :)Jos neki ljudi mi se požalili na umor malaksalost.
Ko zna koji virusi sve haraju sada ,nije sve covid...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

početak upale LPK, dobio antibiotik, kontrola u petak

3 minutes ago, ToniAdams said:

početak upale LPK, dobio antibiotik, kontrola u petak

Tebe je baš potkačilo. Koliko već traje, treća nedelja?

nije, druga je, u petak 30tog sam se slomio

Strpljenje, mirovanje i proći će. Brz oporavak!

Background Picker
Customize Layout