October 4, 20222 yr E bre, opet se ova tema užarila Ajde brz oporavak svima Edited October 4, 20222 yr by Profesionalac
October 6, 20222 yr Popular Post Dodjoh malo sebi nakon 24 sata opšteg bunila. Prvi dan me grebalo grlo i taman sam mislio da ću proći bez ozbiljnijih simptoma kad me juče zveknuo visok pritisak. Od recimo 9 ujutru do noćas u 1 je cepao 165 sa 105, puls konstantno izmedju 117 i 123. Oći nisam mogao da otvorim od bola u glavi. Probao malo da smirim Xanexom i Bispoprololom ali slaba vajda. Lekari bili u fazonu, sedi i čekaj pa ako ode na 190 dodji u hitnu. Preljepo. Od jutros je bolje i nadam se da će tako nastaviti.
October 6, 20222 yr kudE je Toni? Juce sam bas pricao s jednim kolegom koji je davno imao kovid, spominjao je grcenje listova kao jedan od simptoma. Isto ovo sto je Tonija zadesilo.
October 7, 20222 yr Popular Post 23 hours ago, Have_Fun said: kudE je Toni? Juce sam bas pricao s jednim kolegom koji je davno imao kovid, spominjao je grcenje listova kao jedan od simptoma. Isto ovo sto je Tonija zadesilo. pa pričam ja a niko mi ne verue. elem prošlo, jesam se napio magnezijuma, ali sledeći dan ko rukom odnešeno, da ne verue čovek. mada nešto kontam, baš sam bio to veče dehidrirao, odnosno to i prethodno, imao sam do 39 i onda se rokao brufenom i preznojavao. moguće da je od toga.
October 7, 20222 yr iznojili smo minerale, najverovatnije i meni je mg brzo vratio situaciju u normalu
October 8, 20222 yr Popular Post Meni je da ne poveruješ kako simptomi menjaju jedan drugi i ne presecaju se. Dakle može 12 sati da te boli grlo, onda to prestane pa te 24 sata cepa pritisak, onda to prestane u 15 minuta doslovno pa te još 12 sati cepa temperatura, pa kad i ona prestane malaksao si još 24 sata i budiš se kao nov bez ijednog simptoma. Mutant jebeni.
October 8, 20222 yr Smešan virus™ . Ovo na izvorištu i dalje tuku karantin, maske... Ne verujem da manje znaju od ostalih.
October 9, 20222 yr Meni je da ne poveruješ kako simptomi menjaju jedan drugi i ne presecaju se. Dakle može 12 sati da te boli grlo, onda to prestane pa te 24 sata cepa pritisak, onda to prestane u 15 minuta doslovno pa te još 12 sati cepa temperatura, pa kad i ona prestane malaksao si još 24 sata i budiš se kao nov bez ijednog simptoma. Mutant jebeni. Ja drmnuo jedno ledeno pivo u četvrtak ,posle 2 sada me grebe grlo ,sad da li je koincidencija ne znam. Sinoć legao da spavam preznojio se ,gola voda sam bio ,jutros malaksao ,grlo me ne zeza više :)Jos neki ljudi mi se požalili na umor malaksalost.Ko zna koji virusi sve haraju sada ,nije sve covid...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
October 11, 20222 yr 3 minutes ago, ToniAdams said: početak upale LPK, dobio antibiotik, kontrola u petak Tebe je baš potkačilo. Koliko već traje, treća nedelja?