Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

:muva:

ček bre, u januaru pozitivan(omikron) i tri puta vakcinisan?

Nisam siguran da to nije bila delta, pošto sam gubio miris i ukus tada.

Ali da, u januaru pozitivan, pre toga tri vakcine.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Aj neka bude da si samo juce imao temperaturu i da je to to.
Za malo da oboris Palmin rekord. On je valjda imao kovid 40 minuta, ti eto samo jedan dan :)

I prošli put je temperatura trajala samo jedan dan, ali sam duže bio bez ukusa i mirisa :D

17 minutes ago, napadaj said:

I prošli put je temperatura trajala samo jedan dan, ali sam duže bio bez ukusa i mirisa :D

Proći će brzo, a dok si dokon gledaj da se ne preforsiraš na osetljivim temama!

Banovan sam sa najosetljivijih! 🙃

Zato sam i rekao osetljivim 

Ma jok, sad ću taman da imam vremena za gledanje Six Feet Under :D

58 minutes ago, napadaj said:

Ma jok, sad ću taman da imam vremena za gledanje Six Feet Under :D

ja sam dovrsila bindzovanje er dok sam imala koronu - mozda ni ovo tvoje nije bas najadekvatniji izbor za bolovanje :D

svima + zelim brz oporavak!

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

:muva:

ček bre, u januaru pozitivan(omikron) i tri puta vakcinisan?

Ih, ja tri puta vakcinisan onda prva korona februar, pa druga avgust, pa treća septembar :covid19:(mesec dana razlike)

Svaka sve blaža, 3dana temp, 2 dana temp, no temp, ali kašalj, malaksalost i sl. svaki put. Npr u drugoj jake glavobolje u trećoj jak kašalj...

Prvi put samo ja, drugi put familija bez jedne ćerke, treći put familija bez druge ćerke...

Ovo je prilično drugačije pd onoga kako sam ja zamišljao imunitet.

potvrđen pcr-om?

3 hours ago, napadaj said:

Nisam siguran da to nije bila delta, pošto sam gubio miris i ukus tada.

Ali da, u januaru pozitivan, pre toga tri vakcine.

U januaru je krenuo omikron da se siri, ali bilo je jos uvek i delte. Moguce da si deltu potkacio, verovatno je vec dejstvo vakcine jenjavalo. Kad si primio trecu dozu?

Čini mi se u oktobru prošle godine, ne sećam se tačno.

29 minutes ago, napadaj said:

Čini mi se u oktobru prošle godine, ne sećam se tačno.

Brz oporavak :)

Kao što @Mos reče. ja tripple vakcinisan, u januaru na početku istog zakačio prvi put, onda prestao sa merama, putovao, itd itd, ništa

Devojka dok smo bili na putu krajem aprila zakačila, nismo se izolovali uopšte, svaka dva dana kućni testovi, ja negativan ona uredno pozitivna. Na kraju nisam dobio od nje, što definitivno znači da me je držao imunitet još uvek tada, pa sve do septembra.

Išao po BGu tamo vamo, izlazio malo, sve ok dok nisam otišao na Pixies početkom septembra, tu zakačio opet :D

Sad sam valjda miran do aprila po svojim amaterskim kalkulacijama :D

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

potvrđen pcr-om?

U februaru da, u avgustu i septembru antigenski + istovremeno familija ili antigenski ili pcr. Ja nemam sumnju da je svaki put bila korona. Jedino što je ova zadnja dva  puta bilo iz dva okruženja, jednom na moru, jednom preko vrtića pa se madam da sam ispucao dva soja. I nije produženi kovid jer je i familija sinhrono dobijala.

Background Picker
Customize Layout