September 21, 20222 yr 10 hours ago, morgana said: ako sam bas jako malaksala ali nemam druge simptome dva dana poslije rizicnog dogadjaja da li da se testiram na koronu ili da prestanem da serem i sjednem da radim? Nadam se da si se samo premorila, ili je od promene vremena. Samo bindžuj serije. Baš me nervira u šta nas je ova korona pretvorila. Stalno na oprezu. Ja se premišljam za Paribrejkerse za sutra, te kiša, te korona, da l' je vredno rizika. A pre korone sam najnormalnije išla koncerte na otvorenom i po najgrdjem nevremenu, imam i posebnu kabanicu i čizme za to. A sad pošto moram biti zdrava, najverovatnije neću da idem. Javljaj kako si
September 21, 20222 yr ma ok sam, sta znam, malo me i blam da pisem ovdje vise idi na brejkerse, bolje sto su na otvorenom! i ja bih ali imam drugu, predosadnu obavezu (koju cu da otpisem na racun ovog navodnog kovida, kriza je sansa ) Edited September 21, 20222 yr by morgana
September 21, 20222 yr 58 minutes ago, Ptica trkacica said: A sad pošto moram biti zdrava opa, UmEtnica!
September 24, 20222 yr Zna li neko da li je promenjen protokol ako se mora u dom zdravlja, ili mora preko kovid trijaže i dalje?
September 24, 20222 yr varira od mesta do mesta.. eventualno pitaju na ulazu da li imas nesto od respiratornih simptoma i to je to (negde ni toliko) i dalje sve prehlade idu u kovid ambulantu
September 24, 20222 yr Zna li neko da li je promenjen protokol ako se mora u dom zdravlja, ili mora preko kovid trijaže i dalje? ako imash bilo kakve respiratorne prohteve onda kovid. ako oni kazu da nisi za njih, u vidu negativnog testa, vracash se u dz.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 24, 20222 yr Imam neki respiratorni problem, negativna sam na kućnom testu. Nemam temperaturu. Sutra ću da odmaram uz čaj pa u ponedeljak kako mora.
September 25, 20222 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Imam neki respiratorni problem, negativna sam na kućnom testu. Nemam temperaturu. Sutra ću da odmaram uz čaj pa u ponedeljak kako mora. kucni test je nepouzdan i ne radi za omikron, ja sam bio negativan na kucnom testu sa covidom. s druge strane ako nemas groznicu malo je verovatno da imas covid.
September 25, 20222 yr 1 hour ago, 3opge said: kucni test je nepouzdan i ne radi za omikron, ja sam bio negativan na kucnom testu sa covidom. s druge strane ako nemas groznicu malo je verovatno da imas covid. shto mora da ima groznicu? ja npr nisam
September 25, 20222 yr Nisam ni ja. I to oba puta sam bio bez groznice (prvi put sam imao malu temp 37.1-37.2, drugi put bez temp uopšte) Pritom, drugi put kad sam imao kovid, pri prvom testiranju PCR mi je bio negativan, da bi sutradan kućni brzi test uhvatio kovid i pokazao da sam pozitivan, što je sledećeg dana bilo potvrđeno novim PCR testom. Tako da, nije baš da su ti kućni brzi testovi nepouzdani (bar iz mog primera).
September 27, 20222 yr Popular Post Da se pohvalim samo da mi nije ništa, ispostavilo se da nas je vrtićko dete zagadilo nekim njihovim slina-virusom koji je prošao za dva dana. Jedino ja nemam sline napolju nego unutra pa bude frka kad krenem da "škripim". Iskašljavam boga, ali mi je sad super.
September 28, 20222 yr On 25.9.2022. at 2:55, 3opge said: kucni test je nepouzdan i ne radi za omikron, ja sam bio negativan na kucnom testu sa covidom. s druge strane ako nemas groznicu malo je verovatno da imas covid. Ne bih se složio da ne radi, meni, devojci i mojima okolo je itekako bio pouzdan (na žalost nekoliko puta), em ovde u SRB, em u US. Ne bih ga otpisivao tek tako...
September 28, 20222 yr 1 minute ago, Avatar said: Ne bih se složio da ne radi, meni, devojci i mojima okolo je itekako bio pouzdan (na žalost nekoliko puta), em ovde u SRB, em u US. Ne bih ga otpisivao tek tako... ne znam, mozda je za omikron nepouzdan, ja sam imao pre dve nedelje negativan kucni test sa potvrdjenim kovidom.