Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Bolje sam, sudeci po koncentraciji za bindzovanje

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

10 hours ago, morgana said:

ako sam bas jako malaksala ali nemam druge simptome dva dana poslije rizicnog dogadjaja da li da se testiram na koronu ili da prestanem da serem i sjednem da radim?

Nadam se da si se samo premorila, ili je od promene vremena. Samo bindžuj serije. :)

Baš me nervira u šta nas je ova korona pretvorila. Stalno na oprezu.

Ja se premišljam za Paribrejkerse za sutra, te kiša, te korona, da l' je vredno rizika.

A pre korone sam najnormalnije išla koncerte na otvorenom i po najgrdjem nevremenu, imam i posebnu kabanicu i čizme za to.

A sad pošto moram biti zdrava, najverovatnije neću da idem.

Javljaj kako si :)

ma ok sam, sta znam, malo me i blam da pisem ovdje vise 

idi na brejkerse, bolje sto su na otvorenom! i ja bih ali imam drugu, predosadnu obavezu (koju cu da otpisem na racun ovog navodnog kovida, kriza je sansa :D

Edited by morgana

58 minutes ago, Ptica trkacica said:

A sad pošto moram biti zdrava

opa, UmEtnica! :s_w:

Zna li neko da li je promenjen protokol ako se mora u dom zdravlja, ili mora preko kovid trijaže i dalje? 

varira od mesta do mesta.. eventualno pitaju na ulazu da li imas nesto od respiratornih simptoma i to je to (negde ni toliko)

i dalje sve prehlade idu u kovid ambulantu

Zna li neko da li je promenjen protokol ako se mora u dom zdravlja, ili mora preko kovid trijaže i dalje? 
ako imash bilo kakve respiratorne prohteve onda kovid. ako oni kazu da nisi za njih, u vidu negativnog testa, vracash se u dz.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Imam neki respiratorni problem, negativna sam na kućnom testu. Nemam temperaturu. 

Sutra ću da odmaram uz čaj pa u ponedeljak kako mora. 

1 hour ago, Valkyrie said:

Imam neki respiratorni problem, negativna sam na kućnom testu. Nemam temperaturu. 

Sutra ću da odmaram uz čaj pa u ponedeljak kako mora. 

kucni test je nepouzdan i ne radi za omikron, ja sam bio negativan na kucnom testu sa covidom.

s druge strane ako nemas groznicu malo je verovatno da imas covid.

1 hour ago, 3opge said:

kucni test je nepouzdan i ne radi za omikron, ja sam bio negativan na kucnom testu sa covidom.

shto mora da ima groznicu? ja npr nisam :unsure:

Nisam ni ja.

I to oba puta sam bio bez groznice (prvi put sam imao malu temp 37.1-37.2, drugi put bez temp uopšte)

Pritom, drugi put kad sam imao kovid, pri prvom testiranju PCR mi je bio negativan, da bi sutradan kućni brzi test uhvatio kovid i pokazao da sam pozitivan, što je sledećeg dana bilo potvrđeno novim PCR testom.

Tako da, nije baš da su ti kućni brzi testovi nepouzdani (bar iz mog primera).

• Popular Post

Da se pohvalim samo da mi nije ništa, ispostavilo se da nas je vrtićko dete zagadilo nekim njihovim slina-virusom koji je prošao za dva dana. Jedino ja nemam sline napolju nego unutra pa bude frka kad krenem da "škripim". 

Iskašljavam boga, ali mi je sad super. 

:muva:

neće grom u koprive

On 25.9.2022. at 2:55, 3opge said:

Ne bih se složio da ne radi, meni, devojci i mojima okolo je itekako bio pouzdan (na žalost nekoliko puta), em ovde u SRB, em u US. Ne bih ga otpisivao tek tako...

1 minute ago, Avatar said:

Ne bih se složio da ne radi, meni, devojci i mojima okolo je itekako bio pouzdan (na žalost nekoliko puta), em ovde u SRB, em u US. Ne bih ga otpisivao tek tako...

ne znam, mozda je za omikron nepouzdan, ja sam imao pre dve nedelje negativan kucni test sa potvrdjenim kovidom.

Background Picker
Customize Layout