February 23, 20223 yr On 20.2.2022. at 15:37, Mos said: Zeko, trazio sam je par puta u DMu i Liliju i nisam nasao. Gledale me bledo one prodavacice, mozda sam trebao da kazem kako mi je Dr. Nestorovic preporucio pa da naruce. https://koloid.rs/product/srebrna-kap-menta-eukaliptus/ Proizvođač. Na količinu daju popust.
February 23, 20223 yr 3 minutes ago, Friend said: Kako se to manifestuje? Za sada nikako osim visokim d dimerom. Ali hematolog kaže da nema šanse da je od korone, nego kombo operacija + korona.
February 23, 20223 yr Brate, lezi i dok sve ne prodje ne ustaj. Opasno je veoma, ali sa totalnim mirovanjem ce sigurno proci ok. Znaci, noge ne spustaj na pod, bez pretjerivanja. Srecno i javljaj sta ima. 30 minutes ago, Friend said: Kako se to manifestuje? Obim noge postepeno raste, javlja se bol kao posle nocnog grca, temperatura u tom podrucju se poveca. Prvih 3 dana je najveca opsanost da se otkine tromb, a posle 7 dana knjiga kaze da ne bi trebalo da se otkine. 7 dana strogog lezanja, ako se rano otkrije, terapija i bude ok. Edited February 23, 20223 yr by kipo
February 23, 20223 yr 8 minutes ago, kipo said: Brate, lezi i dok sve ne prodje ne ustaj. Opasno je veoma, ali sa totalnim mirovanjem ce sigurno proci ok. Znaci, noge ne spustaj na pod, bez pretjerivanja. Srecno i javljaj sta ima. Obim noge postepeno raste, javlja se bol kao posle nocnog grca, temperatura u tom podrucju se poveca. Prvih 3 dana je najveca opsanost da se otkine tromb, a posle 7 dana knjiga kaze da ne bi trebalo da se otkine. 7 dana strogog lezanja, ako se rano otkrije, terapija i bude ok. Sve je Kipo napisao. Moja rodjaka , inače sa problemima sa venama, posle operacije i neadekvatnog tretmana ( iako je naglasila svoj problem ) je u roku od 7 dana imala tromb u nozi koji je ispao opasniji nego operacija karcinoma. 7 dana bukvalno nemrdanja u bolnici i terapije da se tromb razgradi je dalo rezultat. Kako je videla, noga počela da otiče brzom brzinom plus da biva modra na tom mestu na podkolenici. Tako Sammaele, samo miruj i slušaj dr a
February 23, 20223 yr 1 hour ago, Sammael said: Tromb u desnoj potkolenici kod mene. Čekam sad skener. jbt... ne zajebavaj se sa time... slusaj doktore i drzi se
February 23, 20223 yr Ne znam kako zamišljate da mirujem kad sam zbog ovoga već 4 i po sata u 2 zdravstvena centra a u 4 treba da idem i u bolnicu, al ok
February 23, 20223 yr Sto manje pokreta onda, dok te ne smjeste na krevet. Dakle, pripremi se, nuzda i sve se obavlja u krevetu, bez spustanja noge. Par dana tako i sve OK. Srecno jos jednom.
February 23, 20223 yr Popular Post Pozitivan mi je PCR, sutra idem na kontrolu da vidim sta i kako dalje. Generalno se dobro osecam, malo grebucka grlo, nemam temperaturu. Pijem hemomicin pa cu videti sta ce mi doktor reci.
February 23, 20223 yr 5 hours ago, Milosh76 said: Pozitivan mi je PCR, sutra idem na kontrolu da vidim sta i kako dalje. Generalno se dobro osecam, malo grebucka grlo, nemam temperaturu. Pijem hemomicin pa cu videti sta ce mi doktor reci. Tebi je ovo drugi krug?
February 23, 20223 yr Tebi je ovo drugi krug?Bas tako, decembar 2020 i sad februar 2022.Treci Fajzer u novembru, a zena u decembru 2021.