Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

On 20.2.2022. at 15:37, Mos said:

Zeko, trazio sam je par puta u DMu i Liliju i nisam nasao. Gledale me bledo one prodavacice, mozda sam trebao da kazem kako mi je Dr. Nestorovic preporucio pa da naruce. :D

https://koloid.rs/product/srebrna-kap-menta-eukaliptus/

Proizvođač. Na količinu daju popust.

• Replies 8k
  • Views 766.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

• Popular Post

Tromb u desnoj potkolenici kod mene. Čekam sad skener.

Kako se to manifestuje?

Drž se Samaele!

3 minutes ago, Friend said:

Kako se to manifestuje?

Za sada nikako osim visokim d dimerom. Ali hematolog kaže da nema šanse da je od korone, nego kombo operacija + korona.

Brate, lezi i dok sve ne prodje ne ustaj. Opasno je veoma, ali sa totalnim mirovanjem ce sigurno proci ok. Znaci, noge ne spustaj na pod, bez pretjerivanja. Srecno i javljaj sta ima.

30 minutes ago, Friend said:

Kako se to manifestuje?

Obim noge postepeno raste, javlja se bol kao posle nocnog grca, temperatura u tom podrucju se poveca. Prvih 3 dana je najveca opsanost da se otkine tromb, a posle 7 dana knjiga kaze da ne bi trebalo da se otkine. 7 dana strogog lezanja, ako se rano otkrije, terapija i bude ok.

Edited by kipo

8 minutes ago, kipo said:

Brate, lezi i dok sve ne prodje ne ustaj. Opasno je veoma, ali sa totalnim mirovanjem ce sigurno proci ok. Znaci, noge ne spustaj na pod, bez pretjerivanja. Srecno i javljaj sta ima.

Obim noge postepeno raste, javlja se bol kao posle nocnog grca, temperatura u tom podrucju se poveca. Prvih 3 dana je najveca opsanost da se otkine tromb, a posle 7 dana knjiga kaze da ne bi trebalo da se otkine. 7 dana strogog lezanja, ako se rano otkrije, terapija i bude ok.

Sve je Kipo napisao. Moja rodjaka , inače sa problemima sa venama, posle operacije i neadekvatnog tretmana ( iako je naglasila svoj problem ) je u roku od 7 dana imala tromb u nozi koji je ispao opasniji nego operacija karcinoma. 7 dana bukvalno nemrdanja u bolnici i terapije da se tromb razgradi  je dalo rezultat. Kako je videla, noga počela da otiče brzom brzinom plus da  biva modra na tom mestu na podkolenici. Tako Sammaele, samo miruj i slušaj dr a :)

1 hour ago, Sammael said:

Tromb u desnoj potkolenici kod mene. Čekam sad skener.

jbt... ne zajebavaj se sa time... slusaj doktore i drzi se

Ne znam kako zamišljate da mirujem kad sam zbog ovoga već 4 i po sata u 2 zdravstvena centra a u 4 treba da idem i u bolnicu, al ok :)

Sto manje pokreta onda, dok te ne smjeste na krevet. Dakle, pripremi se, nuzda i sve se obavlja u krevetu, bez spustanja noge. Par dana tako i sve OK. Srecno jos jednom.

Drži se čoveče, pridržavaj se saveta @Sammael

• Popular Post

Pozitivan mi je PCR, sutra idem na kontrolu da vidim sta i kako dalje. Generalno se dobro osecam, malo grebucka grlo, nemam temperaturu. Pijem hemomicin pa cu videti sta ce mi doktor reci.

Take it easy...

5 hours ago, Milosh76 said:

Pozitivan mi je PCR, sutra idem na kontrolu da vidim sta i kako dalje. Generalno se dobro osecam, malo grebucka grlo, nemam temperaturu. Pijem hemomicin pa cu videti sta ce mi doktor reci.

Tebi je ovo drugi krug?

Tebi je ovo drugi krug?
Bas tako, decembar 2020 i sad februar 2022.

Treci Fajzer u novembru, a zena u decembru 2021.
Background Picker
Customize Layout