November 25, 20213 yr pa učlani doktorku na forum [emoji3] Samo joj još to fali! ... Shiit has hit the fan
November 25, 20213 yr 1 hour ago, shimpr said: Nemamo inhalator, nismo zeleli decu da navikavamo na njega. Vreme je da se nabavi. Hvala, vec danas cu poslati zenu da sve ovo nabavi. I pivo, da se hladi dok me ovo ne prodje obavezno pivo! ja pivo pijem samo kad imam bronhitis, ka upali pluca
November 25, 20213 yr Popular Post Meni majka odležala kodkuće srećom, bila na kontroli prekjuče i zvanično je izašla iz samoizolacije. Vakcine (AZ) su bile od pomoći i još samo oporavak od zaraze da prebrodi bez posledica. Kljukali je tableticama, pumpicu isto neku prepisali. Jel ta pumpica vredi nešto kao aerosol?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 25, 20213 yr 18 minutes ago, gospa buba said: obavezno pivo! ja pivo pijem samo kad imam bronhitis, ka upali pluca Mislio sam da se hladi dok me ne prodje. Pa kad se stabilizujem da bude taman hladno, da ne urlam bezveze na zenu
November 25, 20213 yr Just now, shimpr said: Mislio sam da se hladi dok me ne prodje. Pa kad se stabilizujem da bude taman hladno, da ne urlam bezveze na zenu takoe. sam se staraj o svom pivu domacine!
November 26, 20213 yr Samo da se zapljunem ovde. Troje testiranih ukucanih i sve troje zarazeno. Cerka nazalost progutala ovaj test za grgutanje. Sad se zezam sa sluzbom za pracenje kontakata( iako imaju oko 2000 novih slucajeva u Becu bas se trude). PS. Zanimljiv video o ovim testovima u Becu koji su jedinstveni u svetu: Spoiler https://threadreaderapp.com/thread/1463885303463170048.html Edited November 26, 20213 yr by bags
November 26, 20213 yr @bags i porodica držite se...Nego, @aram je spominjao neke simptome i da čeka test? ... Shiit has hit the fan