November 25, 20213 yr treći dan kako me drma groznica, ali bez temperature, plus jak bol u grlu i nekako plitko dišem. već 30 sati čekam rezultat PCR testa. pas, mater i ostala rodbina.
November 25, 20213 yr Upravo takoMeni trajalo nedelju-dve, ali meni je prva KKS bila "sumnjiva" pa je krenulo rokanje pancefa.Kažem, nisam primetio da mi je sirup pomogao, ali pio sam ga, stukao sa dve flašice.Levopront.Jedva sam ga našao po apotekama. ... Shiit has hit the fan
November 25, 20213 yr 16 minutes ago, aram said: treći dan kako me drma groznica, ali bez temperature, plus jak bol u grlu i nekako plitko dišem. već 30 sati čekam rezultat PCR testa. pas, mater i ostala rodbina. o jebo te Hajde drži se, šta je jedna korona za takvog junaka
November 25, 20213 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Meni trajalo nedelju-dve, ali meni je prva KKS bila "sumnjiva" pa je krenulo rokanje pancefa. Kažem, nisam primetio da mi je sirup pomogao, ali pio sam ga, stukao sa dve flašice. Levopront. Jedva sam ga našao po apotekama. I ja pijem Levopront, morao sam da cekam dva dana da ga nabave. Nestasica.
November 25, 20213 yr Popular Post pcr negativan. ajd sad po doktorima, da vidimo šta je... nadajmo se da je neki običan virus
November 25, 20213 yr Ja i zena bili u Veneciji nekoliko dana i vratili se s temperaturom i groznicom. Odvalilo nas zestoko ali srecom obican grip. Bila je velika prpa pred definitivni rezultat testova. Elem, nekad mi bilo skoro drago kad me strefi neki gripcic da odmorim malo od posla i stresa. Sad bukvalno horor. Drzte se svi ostali!
November 25, 20213 yr Glava me kidala čitav vikend (inače jako retko imam glavobolje), neka slabost i peckanje u grlu, ništa temperatura, ništa kašalj, često kijanje. U ponedeljak uveče me skroz smlatilo, pritisak i hladnoća u sinusima, gripozni osećaj, kičmobolja i sl. Bio u utorak na testiranju, kaže bris da sam negativan, laboratorija dobra, saturacija ko Adrijanov šut na PESu - 99.Drugar od kog sam gotovo sigurno pokupio, isto negativan. Kod njih se još raširilo porodično, a neki su sveže preležala kovid, sve govori da nije korona. Plus je taj drugar čipovan i protiv sezonskog, tako da ko zna kakav je repertoar virusa kod nas.Bonus:Kad sam bio na pregledu, krkan ispred kovid ambulante priča, sav ponosan svojom nevakcinisanošću, bilo je teško 5 dana, ali se izvukao, sad samo kontrola pa nastavlja da vozi. Bitno mu da je njegove roditelje spasio, oni su se, kaže, dezinformisani svi vakcinisani iako ih je on ubeđivao da ne, imaju 78 i 80 godina, dobili koronu i odmah ih slali na ležanje u bolnicu, jedva ih je ubedio da ne idu da ih ne ubiju respiratorom, kaže kupio im vitamina i još neke zajebancije i jedva pretekli, bili na ivici, ali spasio ih je od ubice respiratora.Bonus 2:Drugi krkan upada unutra među uglavnom starije s maskom ispod nosa, a ispred priča prvom krkanu kako mu je drugar 90. godište neki dan preminuo od kovida, njega sad kidaju pluća i misli da garant ima koronu, hteo je da se vakciniše ali je ginekolog rekao i njemu i ženi da se nikako ne bodu ako hoće drugo dete.Pakao.
November 25, 20213 yr 42 minutes ago, shimpr said: I ja pijem Levopront, morao sam da cekam dva dana da ga nabave. Nestasica. Šimpre, imaš malu decu pa pretpostavljam da imate inhalator u kući. Vidi da nabaviš ialoclean ampule, ja sam ih nedavno koristila na deci zbog dosadnog suvog alergijskog kašlja i pomogle su! Nisu kortikosteroid već rade na principu biljaka i hijarulonske kiseline koja bukvalno "krpi" mikro-ozleđenja na sluzokoži grla i ždrela koje grebu i izazivaju kašalj. Jedna kutija sa 5 ampula je 1500 rsd, ima u dr Max apotekama.
November 25, 20213 yr 9 minutes ago, Valkyrie said: Šimpre, imaš malu decu pa pretpostavljam da imate inhalator u kući. Vidi da nabaviš ialoclean ampule, ja sam ih nedavno koristila na deci zbog dosadnog suvog alergijskog kašlja i pomogle su! Nisu kortikosteroid već rade na principu biljaka i hijarulonske kiseline koja bukvalno "krpi" mikro-ozleđenja na sluzokoži grla i ždrela koje grebu i izazivaju kašalj. Jedna kutija sa 5 ampula je 1500 rsd, ima u dr Max apotekama. Ovo i meni treba. Hvala ti. @aram Drzi se.
November 25, 20213 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Šimpre, imaš malu decu pa pretpostavljam da imate inhalator u kući. Vidi da nabaviš ialoclean ampule, ja sam ih nedavno koristila na deci zbog dosadnog suvog alergijskog kašlja i pomogle su! Nisu kortikosteroid već rade na principu biljaka i hijarulonske kiseline koja bukvalno "krpi" mikro-ozleđenja na sluzokoži grla i ždrela koje grebu i izazivaju kašalj. Jedna kutija sa 5 ampula je 1500 rsd, ima u dr Max apotekama. Nemamo inhalator, nismo zeleli decu da navikavamo na njega. Vreme je da se nabavi. Hvala, vec danas cu poslati zenu da sve ovo nabavi. I pivo, da se hladi dok me ovo ne prodje
November 25, 20213 yr Držite se...Ja sutra ideme, nadam se na završnu kontrolu kod doktorke.Pošto se ona stalno interesuje za "varijacije", nemate ništa protiv da joj prenesem i odavde iskustva? ... Shiit has hit the fan
November 25, 20213 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Pošto se ona stalno interesuje pa učlani doktorku na forum