Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Uopste nema levofloksacina nigde u Srbiji (Forteca, Levoxa i sve ostale paralele) . Dozvoljen je interventni uvoz od strane ALIMS-a tako da se ocekuje da ga bude u nekom narednom periodu,

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

@Valkyrie brzo se javljam samo da proverim da njegov brat nije našao u međuvrmenu. Hvala ti do neba, eto me brzo ponovo.

Ne govori se hvala za lek. 

Sve ok, šalji pm. 

Nije bas tako katastrofalna situacija sa Fortecom i/ili Levoxom. Moze po Beograd da se nadje (relativno lako). Najbolje je traziti po malo "zabacenim" apotekama. Ako pitate u onim fenserajskim Benu apotekama, reci ce vam da toga nema vec mesecima (takve bih ozbiljno kaznjavao zbog dezinformisanja), a onda 200m dalje nadjete. Ja sam Fortecu kupio pre par dana u apoteci (oko 710 din.) u Branka Krsmanovica, malo iznad raskrsnice sa Bulevarom. Istog dana je i cale nasao preko puta DZ u Kenz Danilovoj (oko 840 din.). Par dana pre toga je cale na Dorcolu (negde oko Bajlonija) nasao u dve apoteke i Levox. Uglavnom, meni je ostalo od druge kutije Fortece 7 tableta (terapija mi je bila prva tri dana po dve, a posle sedan dana po jednu), pa ako nekome treba neka javi. Inace, zivim blizu pomenute apoteke u Branka Krsanovica, pa mogu da se prosetam i raspitam/kupim ako treba (i tako mi je sutra cetrnaesti dan izolacije :)).

• Popular Post

Dobili smo lek od @Valkyrie i znam da se ne kaze hvala, ali hvala do neba:heart:

@Lloyd Wyman mi smo i do Bijeljine stigli (gde ga ima jer ga tamo valjda ne prepisuju), a koju god apoteku u Beogradu da smo pozvali ili otisli, kazu nestalo je pre par dana. I u Lazarevcu smo trazili, a i malo smo se usplahirili jer je lose a nisu ga primili u bolnicu. Mnogo vam hvala na ponudi da odete, i da sutra lepo izadjete izolacije.

Uglavnom sve je dobro sto se dobro zavrsi, sad jos da on prezdravi i hvatam ga za siju i vodim na vakcinisanje (on je tim “evo sutra se prijavljujem sta ti je stos dosadna”).

Hvala PPP:heart:

Edited by angelada

25 minutes ago, angelada said:

Dobili smo lek od @Valkyrie i znam da se ne kaze hvala, ali hvala do neba:heart:

@Lloyd Wyman mi smo i do Bijeljine stigli (gde ga ima jer ga tamo valjda ne prepisuju), a koju god apoteku u Beogradu da smo pozvali ili otisli, kazu nestalo je pre par dana. I u Lazarevcu smo trazili, a i malo smo se usplahirili jer je lose a nisu ga primili u bolnicu. Mnogo vam hvala na ponudi da odete, i da sutra lepo izadjete izolacije.

Uglavnom sve je dobro sto se dobro zavrsi, sad jos da on prezdravi i hvatam ga za siju i vodim na vakcinisanje (on je tim “evo sutra se prijavljujem sta ti je stos dosadna”).

Hvala PPP:heart:

imam ja i direktnu zamenu, ako bude trebalo još toga dođi da preuzmeš

za to sluzi ppp, da ti reshi problem kad niko ne moze :wub:

3 minutes ago, gospa buba said:

za to sluzi ppp, da ti reshi problem kad niko ne moze :wub:

Prijateljska Prva Pomoc. Steta sto nismo 4P, bilo bi Pandemija Popila Po Picki.

Dokle ta mizoginija! 

:Jova:

1 minute ago, Filozof manijak said:

Dokle ta mizoginija! 

:Jova:

Picka je ovde sinonim za labrnju, njokalicu ili facu, nije karakteristika pola.:inn:

Pošto su žene iz kuće prebolele, ja otišo da se testiram reda radi štono kažu, a da bi mogao konačno da nastavim kasapljenje vilice koje stoji u mestu već tri jebene nedelje & guess what: pozitivan sam :isuse:

Simptomi niks, miris, ukus, sve na broju, al' rezultat kaže sedi ne mrdaj.

Pošto su žene iz kuće prebolele, ja otišo da se testiram reda radi štono kažu, a da bi mogao konačno da nastavim kasapljenje vilice koje stoji u mestu već tri jebene nedelje & guess what: pozitivan sam :isuse:

pa koji si ti nama kralj :D

sedi kad ti kazu. shta cesh.

sent from bubamoto

6 minutes ago, Skyhighatrist said:

E jbte. Kolko je dana proslo od prvog pozitivnog testa?

Od mog prvog pozitivnog je prošlo sat i po :lolol:

Gospođa je bila pozitivna u decembru, pa od početka marta, kad i kći

Ah mislio sam da si se i ti testirao na početku. Pribojavam se istog scenarija u utorak - da će svi završiti sa kurantinom a meni pozitivan test i jos 5 dana izolacije. Smor.

Edited by maheem

Background Picker
Customize Layout