February 14, 20214 yr 50 minutes ago, Moća said: +1 Odvajaju Inace[mention=1302]Milosh76[/mention] @kud u maglu Simoviću @Frank Pembleton nisam otisao na skijanje urekli ste me cek sam i cuku proverio kuca kao sat. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk postupio si kao odgovorna osoba forum se ponosi tobom
February 14, 20214 yr jebeš forum, propustio si skijanje. Upravo to :(Zajebase me majstori umesto u sredu dosli u petak.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
February 14, 20214 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Forum je ponosan što su te zajebali majstori a ne savest i zdrav razum. Uvek aktuelno u ovoj prilici.
February 14, 20214 yr 5 hours ago, Moća said: Upravo to :( Zajebase me majstori umesto u sredu dosli u petak. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Uhhh pomislih da si "pozitivan" na PCR pa nisi otisao... Pozdrav za majstore i odavde!
February 15, 20214 yr 18 hours ago, Joe D said: @Apollo Creed da se javi na topik Evo ga. U principu sve ok,od simptoma već par dana i dalje miris i ukus-jok i nos koji mi je malo zapušen a malo i curi,što me najviše i nervira.Na prvoj kontroli bilo sve ok za krv i pluća. Na žalost i žena mi je pozitivna;na sreću-bez ikakvih simptoma. U petak valjda idem na kontrolu,to je i dve nedelje od pojave prvih simpoma,pa ćemo videti. Jel se na kraju radi pcr test da bih dobio negativan nalaz?Tj.kad ću se smatrati zdravim?
February 15, 20214 yr 1 minute ago, Apollo Creed said: Jel se na kraju radi pcr test da bih dobio negativan nalaz?Tj.kad ću se smatrati zdravim? samo na sopstveni zahtev tj calenzi 9 soma
February 15, 20214 yr ni ukus, ni miris, evo vec 4 meseca od "ozdravljenja". e pa ljudi, dokle? edit: jel' ima jos neko sa slicnim problemom? ili bar da je cuo za nekoga? Edited February 15, 20214 yr by Djuro
February 15, 20214 yr Moja drugarica već 3 meseca bez mirisa. Od korone je imala temperaturu jednu noć do 37.5 i posle toga ništa ne miriše a nema ni druge probleme. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
February 15, 20214 yr Vidite da li ima neki lek. Ako nije kasno, jer koliko znam postoji nešto što se daje kada se dogodi da nestanu miris i ukus.