February 12, 20214 yr Samo lezi i odmaraj se što više. Ako imaš mogućnost, nabavi oksimetar. Nemoj da ne piješ probiotik, većina koronaša fasuje dijareju i kao sam simptom bolesti a posebno kad krene filovanje antibioticima.
February 12, 20214 yr A ovaj doktor porodicne medicine mi je na 5 min od stana, pa kod njega to sve obavim. I danas mi je mjerio (kiseonik, jel?) tim oksimetrom kaze super sve. Ja sam generalno ok, disem bez problema, nisam previse iznemogao i dr. Da, probiotik obavezno. Bulardi neki sam uzeo, sa vitaminom D.
February 13, 20214 yr Malopre dobio rezultate laboratorije. Pre mesec dana 6.27, danas 5.21 granicna vrednost 1.4.. sto znaci da je pao za jednu jedinicu za mesec dana... Da li treba da me zabrine sedimentacija sto mi je 15, a granica je manje il jednako 10?
February 13, 20214 yr Treba da batališ sve to i okreneš se drugim stvarima. Ne stvaraj brige tamo gde ih nema.
February 13, 20214 yr 15 hours ago, kipo said: A ovaj doktor porodicne medicine mi je na 5 min od stana, pa kod njega to sve obavim. I danas mi je mjerio (kiseonik, jel?) tim oksimetrom kaze super sve. Ja sam generalno ok, disem bez problema, nisam previse iznemogao i dr. Da, probiotik obavezno. Bulardi neki sam uzeo, sa vitaminom D. Juce sam cuo stvar o kojoj pojma nisam imao a lekar je izvor, kad ti stanje bude bolje miksuj probiotike razlicitih proizvodjaca. Navodno razliciti probiotici obezbedjuju razlicite dobre bakterije tako da ces miksovanjem probiotika brze i lakse da naselis sve one kulture kojima su antibiotici dosli glave. U svakom slucaju proveri ovo sa svojim lekarom.
February 13, 20214 yr 2 hours ago, renne said: To je tačno. Plus kiseli kupus kao veliki izvor probiotika Ako je to tacno ja sam onda pola covek, pola probiotik.
February 13, 20214 yr Just now, harper said: Ako je to tacno ja sam onda pola covek, pola probiotik. tačno, ne brini
February 13, 20214 yr 3 hours ago, Filozof manijak said: U proseku - sarma Jok, imam i koske. Iz sarme najcesce sklanjam kupus ali kiseli kupus kao salatu mogu da jedem od jutra do sutra. Kao i svako sveze povrce. Mrzim ga u hrani ali ga svezeg jedem kao manijak. Jedna kontroverzna figura.
February 13, 20214 yr 1 minute ago, harper said: Iz sarme najcesce sklanjam kupus . Jedna kontroverzna figura. +1000
February 13, 20214 yr ja ne jedem papriku iz punjene paprike 😀 al da neko odvaja kupus iz sarme, to još nisam čuo.
February 13, 20214 yr 3 minutes ago, nisam ja said: ja ne jedem papriku iz punjene paprike 😀 +1 A kupus iz sarme sam počeo da jedem sa 18...
February 13, 20214 yr 7 minutes ago, nisam ja said: ja ne jedem papriku iz punjene paprike 😀 al da neko odvaja kupus iz sarme, to još nisam čuo. 4 minutes ago, radisa said: +1 A kupus iz sarme sam počeo da jedem sa 18... gospode partenone. a vojsku, sluziste li? ticheru gdegod da si, vidish li ti ovo
February 13, 20214 yr Just now, gospa buba said: gospode partenone. a vojsku, sluziste li? Uredno odslužio, Leskovac... Sezona 2001-2002...