February 9, 20214 yr On 1.2.2021. at 19:38, Jumanji said: Mnogo mi je žao. Iskreno saučešće. Hvala ti, kao i svima ostalima. :(
February 9, 20214 yr 4 minutes ago, Apollo Creed said: Stigao mi ovaj antigenski. Pozitivan. Pa gde između dve doze majkumu Drži se brate cigo, valjda će bar prva doza nešto pozitivno da utiče
February 9, 20214 yr Stigao mi ovaj antigenski. Pozitivan.Kad si primio prvu dozu ?Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
February 9, 20214 yr Stigao mi ovaj antigenski. Pozitivan.Konsultuj lekare, mozda ti prva vakcina pokazuje pozitivan rezultat.Posto posle prve doze bi trebalo da imas neki imunitet I antitelaLupam, ne znam da li je to moguce
February 9, 20214 yr 28 minutes ago, elementary said: Kad si primio prvu dozu ? Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Pre više od dve nedelje,za vikend sam trebao drugu da primim.
February 9, 20214 yr Jel može neka stručna pomoć oko nalaza krvi,crp mi je 4,63(granica 5), ali mi je povećan d dimer 604(granica 500). Od ostalih vrednost jedino su mi još povećani monociti 19. ?
February 9, 20214 yr 41 minutes ago, Apollo Creed said: Jel može neka stručna pomoć oko nalaza krvi,crp mi je 4,63(granica 5), ali mi je povećan d dimer 604(granica 500). Od ostalih vrednost jedino su mi još povećani monociti 19. ? Meni je brat imao d-dimer 1350. Zadržali su ga par dana, ali je bilo doktora koji su rekli šta ćeš ti u bolnici.
February 9, 20214 yr 3 hours ago, Apollo Creed said: Stigao mi ovaj antigenski. Pozitivan. Pozitivan u smislu da imaš antitela ili šta? Ako je antigenski normalno je da bi trebalo da imaš neka antitela jer si primio prvu dozu vakcine.
February 9, 20214 yr Pozitivan u smislu da imaš antitela ili šta? Ako je antigenski normalno je da bi trebalo da imaš neka antitela jer si primio prvu dozu vakcine.antigenski je ima koronu. nekako.osim naravno ako ne moze da se nekako korelishe sa vakcinom..sent from bubamoto
February 9, 20214 yr 4 hours ago, Apollo Creed said: Stigao mi ovaj antigenski. Pozitivan. Idi u covid amb i traži PCR. Prosto ne verujem da si ovoliki baksuz, leba mi.