Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Krecem danas posle rucka :D
Brokoli tek u petak :D

• Replies 8k
  • Views 766.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

16 minutes ago, Milosh76 said:

Ortomol imuno 

ne znam zašto su se lekari uhvatili da propisju orthomol, nema dokaza da je išta bolji/drugačiji

Ne smem da čitam ovu temu, pa ja se svako malo zakašljem i zagrebe mu u grlu, i od suvog vazduha kad radi grejanje, i kad se nagutam hladnog...

Sreća pa je to jedna konstanta. :ph34r:

edit: bol u ledjima da ne pominjem.

Edited by mraki

ne znam zašto su se lekari uhvatili da propisju orthomol, nema dokaza da je išta bolji/drugačiji
Mozda zato sto 2 kutije hemomicina I jedna od 30 tog cuda kosta 4500 dinara
1 hour ago, Apollo Creed said:

Istraživanja naučnika su dokazala da se posle preležane korone znatno pojačava apetit ( FOTO,VIDEO)

:fantom:

Drug moje kumice izgubio 6 kg, posle bio oduševljen kad mu se vratilo čulo mirisa i ukusa i nabio +12 :D

2 minutes ago, Milosh76 said:
9 minutes ago, Kelt said:

Kako 4500 ?

Pa sam taj ortokakogod košta 6000

2 minutes ago, Milosh76 said:
8 minutes ago, Kelt said:

super

kakav k. vitamini za imunitet kao prevencija da dam po7-8000 mesecno. onda se iznerviram sto sam bacila tolike pare za nabijanje imuniteta™ pa mi padne imunitet

1 hour ago, gospa buba said:

jel smrsho kogod od korone ishta? :unsure: :dry:

mislim, kasmo kod brokola.

Smršao dok sam bio pod virusom. Iako sam jeo normalno. Iscrpljuje temperatura. Realno jak je napad. Brzo sam sve vratio i prebacio.

@Milosh76 sad samo lezi i odmaraj. Bez nervoze u četvrtak i ispij taj Hemomicin. 

Kako 4500 ?
15 dnevnih doza oko 4000 dinara, kupljeno malopre
20 minutes ago, dùda said:

Kako 4500 ?

6000 30 kesica, preko sajta. 3500 4000 15 kesica, u apoteci

edit: Milosh brzi

Edited by Caligula

znachi ne isplati se korona za te potrebe. ispada i da se 'poprave' ljudi [emoji38]ol: pih. i tja dry.png

bash si se popravila :ph34r:

[mention=50]kelt[/mention]. odlichno, kazi odma dobru alternativu za dechiji orthomol, ti znash da ja dajem svashta za svashta, a sve shto koshta 4 iljade mesec me zivcira strahovito [emoji38]ol: isuse.gif

sent from bubamoto

1 hour ago, Kelt said:

Odradile kolege strucni saradnici farmaceutske kuce dobar posao.

Stigli rezultati sa Torlaka negativni. U Medigrup mi rekli da držim terapiju, pojačam antibiotik sa jednom na dva puta dnevno i da dođem u četvrtak na kontrolu.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Drzi se...

3 minutes ago, cartman said:

Odradile kolege strucni saradnici farmaceutske kuce dobar posao.

Ovo. Baš krenuh da vidim ko je proizvodjač, ispostavlja se da se i kompanija zove Orthomol Gmbh u Švabiji, a ovde ih distribuira izvesni Pharma Maac tako da su oni zaslužni za laku ruku naših vajnih doktora. 

Background Picker
Customize Layout