Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Just now, gospa buba said:

jel smrsho kogod od korone ishta? :unsure: :dry:

mislim, kasmo kod brokola.

neven boskovic 15kg

• Replies 8k
  • Views 766.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Just now, InvisibleLight said:

neven boskovic 15kg

taj je neko micko bice, daj nekog civila, nasheg nekog :dry:

ides na brokoli rezim 3 nedelje, najebo si.

Zena mi juce "pretila" brokolijem. :D

gledao sam juce kubrikovu odiseju u svemiru, sve je tamo zapisano samo treba proniknuti. sudjen ti je brokoli.

:fantom:

3 minutes ago, gospa buba said:

taj je neko micko bice, daj nekog civila, nasheg nekog :dry:

Kevina najbolja drugarica je 10 dana u bolnici, tek je juče nešto počela da jede kad su je skinuli s kiseonika a i to jedva. Tako da cenim da je smršala... i to ne malo.

majka jednog mog prijatelja, 89 godina, posle upale pluća i respiratora izašla iz bolnice pre deset dana sa 35 kila, sad se lagano vratila na 40.
mada je ovo više za love topic :)

Drugar imao 151 kad je otišao u bolnicu, bio tamo dve nedelje, izašao sa 144. Sve to u julu, sad se vratio na 152. :isuse:

Edited by napadaj

3 minutes ago, napadaj said:

Drugar imao 151 kad je otišao u bolnicu, bio tamo dve nedelje, izašao sa 144. Sve to u julu, sad se vratio na 152. :isuse:

Joj

to se onda ne isplati.

sent from bubamoto

Istraživanja naučnika su dokazala da se posle preležane korone znatno pojačava apetit ( FOTO,VIDEO)

:fantom:

Ja sam ušao u bolnicu sa 108kg, operacijom mi je odstranjeno 6.5kg viška kože, dolazim kući, stajem na vagu kad ono 114.5. Šta je ovo, leptejebo? Zadržana tečnost, eto šta. Sad posle mesec dana sam negde na 102-103, ali moguće da sam se i ugojio malo jer po nalogu hirurga jedem kao nenormalan da povratim krvnu sliku.

Možda su ti ugradili neki dodatni organ?

Treba da proveriš...

5G odašiljač

• Popular Post

Zavrsio kod doktora. Pluca cista, dao mi je hemomicin 2 kutije I Ortomol imuno 20 dana svaki drugi Dan 1 kesica

15 dana mirovanja, vitamini, cink, 2.5l vode...

Bolje da kreneš s hemomicinom dok su pluća čista da ne tražiš đavola.

Background Picker
Customize Layout