Gradina Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 18 minutes ago, Constantin said: Zaboravili na njega, ko zna gde... Na slici Prvi trener, asistent, Propadalo, Caki....neko nedostaje? Послато сa Huawei MATE P40 pro помоћу Тапатока Sportski direktor nedostaje . Ko će da radi skauting za prelazni rok
W.F.C. Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Gde je prvi golman sto je povredjen??? Mislis na Petrovica?
MaErAkLoIJA Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 2 hours ago, W.F.C. said: Mislis na Petrovica? Da
nikospmgolubovic Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Zaboravili na njega, ko zna gde...Na slici Prvi trener, asistent, Propadalo, Caki....neko nedostaje?Послато сa Huawei MATE P40 pro помоћу ТапатокаKo je još u stručnom štabu jer se zna, ko mu je asistent? Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Constantin Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 1 hour ago, nikospmgolubovic said: Ko je još u stručnom štabu jer se zna, ko mu je asistent? Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Vladimir Otašević doskorašnji fudbaler Spartaka i Javora, Kine (golmani) i Caki....proširiće se stručni štab sa nekim koji je biti zadužen za kondiciju...
nikospmgolubovic Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Vladimir Otašević doskorašnji fudbaler Spartaka i Javora, Kine (golmani) i Caki....proširiće se stručni štab sa nekim koji je biti zadužen za kondiciju...Hvala ti, ko je Kine, izvini što te pitam, šta je golmanom Petrovićem jer još u klubu, vidim i Đuranovć tu iako sam negde video da je dobio papire, jer trenira dok ne nađe klub ili ostaje do leta, Otašević završio karijeru ili će biti igrač/trener Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Constantin Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 3 minutes ago, nikospmgolubovic said: Hvala ti, ko je Kine, izvini što te pitam, šta je golmanom Petrovićem jer još u klubu, vidim i Đuranovć tu iako sam negde video da je dobio papire, jer trenira dok ne nađe klub ili ostaje do leta, Otašević završio karijeru ili će biti igrač/trener Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Uh mnogo pitaš.... Kine....još malo pa legendarni trener golmana...mislim da je trenirao sve što vredi i stajalo je izmedju stativa, a rođeno u Nišu i okolini... Ne znam planove Otaševića, kao ni za Đuranovića, mada lično mislim da ovom drugom, trebamo da se zahvalimo, nije on "kalibar" za nas...
Covekizstruke Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Spoiler "Na mesto šefa stručnog štaba došao je bivši selektor Srbije, stigao je i sportski direktor Marko Jovanović, a te promene napravljene su u sklopu šireg plana da ceo klub nastavi da napreduje." Mare sportski direktor u TSC-u...
Covekizstruke Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 1 hour ago, Covekizstruke said: Hide contents "Na mesto šefa stručnog štaba došao je bivši selektor Srbije, stigao je i sportski direktor Marko Jovanović, a te promene napravljene su u sklopu šireg plana da ceo klub nastavi da napreduje." Mare sportski direktor u TSC-u... Dezinformacija je ipak. U pitanju je Mirko Jovanovic
Constantin Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 On 4.1.2021. at 18:57, Gradina said: Sportski direktor nedostaje . Ko će da radi skauting za prelazni rok Onaj što se svađao s Terzu...znači najeb na keca.
MaErAkLoIJA Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Dusan Zivkovic i Petar Ristic prve laste ili ti povratnici u klub. Nadam se da je Dusan sazreo i radujem se njegovom povratku, prizeljkivao sam ga i letos
Rumpelstiltskin Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Dusan Zivkovic i Petar Ristic prve laste ili ti povratnici u klub. Nadam se da je Dusan sazreo i radujem se njegovom povratku, prizeljkivao sam ga i letosSazreo. Neće više ide u Pležr nego u Vespu.Sent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts