Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Vladala je jedna prijatna atmosfera medj kolegama, vidi se...
W.F.C. Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 Vazno da je dobro krenulo, 3/3 kuci. Samo da ne izmajmunisu previse sa transferima, mada su na pravom putu.
Gradina Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 1 hour ago, Dali_man said: Vrlo zanimljiva jedna konferencija za stampu Ovaj Batak šmrče bre . Nije mi jasno kako misli realno da bude 4-1 kad smo imali samo 3 šuta u okvir gola. Šmrče bre opasno.
Dali_man Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 8 hours ago, Gradina said: Ovaj Batak šmrče bre . Nije mi jasno kako misli realno da bude 4-1 kad smo imali samo 3 šuta u okvir gola. Šmrče bre opasno. Vidis da podjebava celavka... 2
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Šef struke, Dragan Aničić u najavi kola kaže da svaki trener može potvrditi, da su mečevi u Nišu najteže gostovanje. „Verujem da će se svaki trener složiti sa mojom tvrdnjom da su utakmice u Nišu najteže gostovanje za svaku ekipu, prvo zbog kvalitetnog igračkog kadra koji posjeduje Radnički, a zatim i nekih stvari o kojima ne bih pričao. Sigurno je da nam najveća opasnost preti od Gavrića, Kojića i Pantelića. Mi ne pretimo, ali ne idemo ni da se branimo. Pokušaćemo da nametnemo naš način igre, budemo agresivni i ako u tome uspemo nadam se dobrom rezultatu.“ Ovo je bila predigra KZS
W.F.C. Posted August 16, 2020 Author Posted August 16, 2020 Posle odigrana 4 kola delimo trece mesto sa Spartak, Partizan i Lucane, a to su top klubovi. 1
Rumpelstiltskin Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Posle odigrana 4 kola delimo trece mesto sa Spartak, Partizan i Lucane, a to su top klubovi. Istina. Takodžer smo imali i top protivnike na ČairuSent from my MI 6 using Tapatalk
zikaPantelej Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 nešto mi kaže da će tu i tamo da nas iznaritaju u naredna par kola ... no nadam se da grešim.. tek posle ove serije ćemo znati na čemu smo
Samotepratimo Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 11 hours ago, zikaPantelej said: nešto mi kaže da će tu i tamo da nas iznaritaju u naredna par kola ... no nadam se da grešim.. tek posle ove serije ćemo znati na čemu smo Drugim rečima : Koliko još šišanja Batak ima u Nišu?
Dramoser Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 11 hours ago, Samotepratimo said: Drugim rečima : Koliko još šišanja Batak ima u Nišu? Batak čuo za šišanje: 2
Boki Nis Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 LepSent from my MI 6 using TapatalkKaže se ubav [emoji16]Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
martick Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 On 10.8.2020. at 17:35, Rumpelstiltskin said: Tako znaci Merosino, ce se vredjamo ...... Izvini bratko , bio sam jako nervozan i kako tebi tako i ostalima forumašima dugujem izvinjenje ! Boli me sve ovo oko kluba.... nit smrdimo nit mirisemo , nema sanse da se dokopamo Evrope ponovo , pored Cuke,Vojvodine i TSC,sad je tu i Spartak i uvek neugodni Vozdovac a samo 2 mesta.... Pojacanja su ok , nista posebno ..... nemamo taj raskorak za gornju lestvicu ! Bataka ne bi dirao , odlican je trener ali fale prava pojačanja !
Dramoser Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 I. bre, prelazni rok do oktobra nekog tamo, ima vremena i da zasmrdimo i da zamirisemo, tek sad krece zanimljivo
Recommended Posts