ZokiAsov Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Sve nam se otvorilo za prvo mesto. Malo se uozbiljimo sad u drugom i posle oderemo one francuske jadnike
Ted Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 2 minutes ago, BlackGeorge said: Jes vala, kao što sam najavio opasan criple fight, bole oči Ajde sad kada su Lokosi pobedili... Recite mi ako izgubimo večeras nema šanse da budemo prvi u zadnjem kolu, osim ako Trento ne dobije lokose u Rusiji, što je ravno svetskom čudu, plus da dobijemo Francuze sa nekom ogromnom razlikom? Koje su kombinacije? Italijani su treš kao i mi.. ja koliko vidim tabelu, mi ako ove dobijemo i Metro prvi smo.....ako ove dobijemo imamo isti skor kao Metro, znači bilo koja pobeda nad Keš&Kerijem i ispred smo mada mi je bliže realnosti da ćemo obe izgubiti
Mark Rothko Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Najsmešnije je što ako dobijemo ove i Francuze mi smo prvi u grupi. U tom slučaju izbegli bismo Virtus i Uniks do eventualnog finala, čak i ovu pojačanu Lokomotivu. Najjači protivnik bio bi Monako. Kakva šansa, ali džabe.
Kreator Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) Siluje šut jaramaz umesto na prodore da ide. Ufff opet se raspadamo, teško je ovo gledati zaista. Evo odoše na +8 Edited March 3, 2021 by BlackGeorge
Kreator Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) Ne vredi, previše smo očajni.. Najuriti onog travojeda koliko noćas. Edited March 3, 2021 by BlackGeorge
Ted Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 jebeš mi sve, tužiću ih za nanošenje duševne boli možemo i kolektivnu tužbu, ako ima zainteresovanih 1
Tresko Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ne verujem šta vidim. Ko je ova buzdovančina koju je uveo Filipovski da posle 1 sekunde napravi moronski faul na trojci? Jaramaz
theanswer Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ona ekipa sa Magdevskim je za ovu izmislila košarku.
MocaVukotic Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ovako izgleda ono sto zovu razbijena vojska.... Zemlja kosarke...
Recommended Posts