Djolle Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 34 minutes ago, pbg12345 said: prilicno znacajna pobeda za vas :bujaka: direktnom pobedom protiv konkurenta blizi ste opstanku :bujaka: mislim da bi veceras trebali navijati za mornar protiv igokee, i da ce se u krugu partizana, mege, cedevite i igokee traziti 4ti za PO, a da su zvezda, buducnost i mornar prilicno sigurni, sto po rezultatima, sto po prikazanom Tako nekako, scenario koji vodi Partizan na f4 je da se tri tima izdvoje i pobeđuju u međusobnim duelima druga tri tima koja su konkurenti za f4. Naravno, uslov svih uslova je mnogo bolji drugi deo sezone za Partizan, recimo 11-2... Link to comment
pbg12345 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 da, moracete da pobedjujete u seriji, pogotovo konkurente i ove iz donjeg doma u dosadasnjem delu sezone, upravo partizan ima dva poraza protiv donjeg doma aba, krke i borca i pre neko vece fmp je dobio cedevitu mislim da ce u drugom delu sezone biti vise takvih "iznenadjenja" Link to comment
April Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Scenario je jednostavan: već drugi vikend idemo na noge Budućnosti, plus objektivno jača Zvezda, plus prerano gostovanje Cedeviti krajem meseca, plus gust raspored u EC, a svi su svesni da nas samo jedan poraz i konačno eliminiše i kidisaće kao besni da sebi olakšaju PO.Pri tome smo realno lipov kurac, nema one sinergije od prošle godine, igra se na silu sa 60% i mnogo je verovatnije da nas otrese neki autsajder nego da se pojavi neočekivana sila i reši stvar.Sent from fav toy Link to comment
Ted Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 treba još malo sačekati sa pojačanjima, ne seći preko kolena 1 Link to comment
pbg12345 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 treba najpre preskociti hram kosarke pored morave i vazda neugodni borac realno, verovatno ima da uceni prvim mecom udjete daleko spremnije i da nas pokidate, ali nada umire potonja Link to comment
Ted Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 nakon januara stvari ce biti jasnije....najrealnija opcija u ovom trenutku jeste da cemo nakon januara definitivno otpasti iz oba takmicenja tako to biva kad se trener dovede u novembru i onda u novembru treba da radi ono sto se radi u julu i avgustu, a pritom nema ni uticaj na selekciju igraca a sta smo mi radili u julu i avgustu.....pa realno, drkali kurac i zaludjivali se nerealnim glupostima Link to comment
Dankan Ajdaho Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 4 hours ago, J.R. Cash said: Kakvi se faulovi sviraju Mozliju u ABA ove sezone. Ima li ikoga da zastiti coveka? Ima: Sreten Radović, Matej Boltauzer, Sašo Petek. 3 1 Link to comment
J.R. Cash Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 13 hours ago, April said: Uopšte više i nije važno da li tim bojkotuje Kodija ili se on jednostavno ne uklapa; ovako dalje ne ide. Plaćamo ga ozbiljno, a utakmice nam dobijaju Jare i Trifa. Sent from fav toy Kako bi trebalo da izgleda to bojkotovanje Kodija? Covek davi loptu 70% vremena. Kad ga saigraci nadju samog, on odbija da sutne pa im uvali kosku . Cak i protivnici saradjuju, daju mu tri metra prostora, ima vremena kao da je sam u hali i ne moze nista da napravi ako mu ne upadne stap back trojka, koja je fool's gold u njegovom slucaju. 10 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ima: Sreten Radović, Matej Boltauzer, Sašo Petek. Ne razumem. Moze li to u nekoj drugoj formi, recimo histericnog yt klipa? 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Ne može, predugo bi trajalo. Link to comment
MocaVukotic Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Bio bi to klip dugacak 40 godina, 40 dugih, samotnih godina. Zvao bi se "draga, nas komsija je vanzemaljac!" 1 4 Link to comment
Milošica Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Ovom čoveku se mnogo dozvoljava. Jako je perfidan. Link to comment
pbg12345 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 samo sto istorija ne pocinje od dana kad je kicanovic seo na voz za beograd i promasio igraliste na kalemegdanu 12:5 u titulama u onoj drzavi da napravite klip "kako su nam cacani doneli prve titule sfrj i kupa sampiona" Link to comment
copkillah Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Bogami, ja se nadam dokumentarcu o The Čačaninu u kome bi on možda ispričao neke zanimljivosti o tim sezonama, pogotovo onoj posle osvojene Evrope Link to comment
pbg12345 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 zoc? pa bilo bi lepo ne znam kakvi su njemu uopste planovi vidim , vrzma se po cacku, a kad je vec tamo mogao bi sesti pored maline, kao nekad profesor nikolic pored njega na klupi partizana a manje je poznato da je nikolic i igrao u cacku (za zeleznicar) i trenirao (borac) i to 1978 posle osvojenih titula na prvenstvu evrope i sveta 77 i 78 sa reprezentacijom sfrj odveo borac po drugi put do ucesca u (tadasnjem) kupu koraca, a u seniorskom timu debitovao tada 18godisnji zeljko obradovic Link to comment
Ted Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 (edited) Propalo nam pojačanje na krilnom centru....mora da se plati nešto Grcima a mi nismo u tom fazonu Mi pazarimo kao kad Srbin kupuje kola. Skupi 2000 evra (1000 svojih, 500 od brata i 500 od zeninog oca) i traži kola sa performansama koje ne mogu da se nađu ni za 10.000 evra. I vrlo je nezadovoljan što to nema. I što mora da čeka da umre baba pa da se proda njen stan, kako bi on vozio auto kakav zaslužuje. Kuda ide ovaj svet. Edited January 4, 2021 by Ted 1 4 Link to comment
Recommended Posts