Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

34 minutes ago, pbg12345 said:

prilicno znacajna pobeda za vas

:bujaka: direktnom pobedom protiv konkurenta blizi ste opstanku :bujaka:

mislim da bi veceras trebali navijati za mornar protiv igokee, i da ce se u krugu partizana, mege, cedevite i igokee traziti 4ti za PO, a da su zvezda, buducnost i mornar prilicno sigurni, sto po rezultatima, sto po prikazanom

Tako nekako, scenario koji vodi Partizan na f4 je da se tri tima izdvoje i pobeđuju u međusobnim duelima druga tri tima koja su konkurenti za f4. Naravno, uslov svih uslova je mnogo bolji drugi deo sezone za Partizan, recimo 11-2...

da, moracete da pobedjujete u seriji, pogotovo konkurente i ove iz donjeg doma

u dosadasnjem delu sezone, upravo partizan ima dva poraza protiv donjeg doma aba, krke i borca

i pre neko vece fmp je dobio cedevitu

mislim da ce u drugom delu sezone biti vise takvih "iznenadjenja"

Scenario je jednostavan: već drugi vikend idemo na noge Budućnosti, plus objektivno jača Zvezda, plus prerano gostovanje Cedeviti krajem meseca, plus gust raspored u EC, a svi su svesni da nas samo jedan poraz i konačno eliminiše i kidisaće kao besni da sebi olakšaju PO.

Pri tome smo realno lipov kurac, nema one sinergije od prošle godine, igra se na silu sa 60% i mnogo je verovatnije da nas otrese neki autsajder nego da se pojavi neočekivana sila i reši stvar.

Sent from fav toy

treba najpre preskociti hram kosarke pored morave i vazda neugodni borac :fantom:

realno, verovatno ima da uceni prvim mecom udjete daleko spremnije i da nas pokidate, ali nada umire potonja

nakon januara stvari ce biti jasnije....najrealnija opcija u ovom trenutku jeste da cemo nakon januara definitivno otpasti iz oba takmicenja

tako to biva kad se trener dovede u novembru i onda u novembru treba da radi ono sto se radi u julu i avgustu, a pritom nema ni uticaj na selekciju igraca

a sta smo mi radili u julu i avgustu.....pa realno, drkali kurac i zaludjivali se nerealnim glupostima

4 hours ago, J.R. Cash said:

Kakvi se faulovi sviraju Mozliju u ABA ove sezone. Ima li ikoga da zastiti coveka?

Ima:

Sreten Radović, Matej Boltauzer, Sašo Petek.

• +1 3
  • -1 1
13 hours ago, April said:

Uopšte više i nije važno da li tim bojkotuje Kodija ili se on jednostavno ne uklapa; ovako dalje ne ide. Plaćamo ga ozbiljno, a utakmice nam dobijaju Jare i Trifa.

Sent from fav toy

Kako bi trebalo da izgleda to bojkotovanje Kodija? Covek davi loptu 70% vremena. Kad ga saigraci nadju samog, on odbija da sutne pa  im uvali kosku . Cak i protivnici saradjuju, daju mu tri metra prostora, ima vremena kao da je sam u hali i ne moze nista da napravi ako mu ne upadne stap back trojka, koja je fool's gold u njegovom slucaju.

10 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ima:

Sreten Radović, Matej Boltauzer, Sašo Petek.

Ne razumem. Moze li to u nekoj drugoj formi, recimo histericnog yt klipa?

• Haha 1

samo sto istorija ne pocinje od dana kad je kicanovic seo na voz za beograd i promasio igraliste na kalemegdanu

12:5 u titulama u onoj drzavi :fantom:

da napravite klip "kako su nam cacani doneli prve titule sfrj i kupa sampiona" :fantom:

Bogami, ja se nadam dokumentarcu o The Čačaninu u kome bi on možda ispričao neke zanimljivosti o tim sezonama, pogotovo onoj posle osvojene Evrope :happy:

zoc? pa bilo bi lepo

ne znam kakvi su njemu uopste planovi 

vidim , vrzma se po cacku, a kad je vec tamo mogao bi sesti pored maline, kao nekad profesor nikolic pored njega na klupi partizana :fantom:

a manje je poznato da je nikolic i igrao u cacku (za zeleznicar) i trenirao (borac) i to 1978 posle osvojenih titula na prvenstvu evrope i sveta 77 i 78 sa reprezentacijom sfrj :hail:

odveo borac po drugi put do ucesca u (tadasnjem) kupu koraca, a u seniorskom timu debitovao tada 18godisnji zeljko obradovic :hail:

Propalo nam pojačanje na krilnom centru....mora da se plati nešto Grcima a mi nismo u tom fazonu

Mi pazarimo kao kad Srbin kupuje kola. Skupi 2000 evra (1000 svojih, 500 od brata i 500 od zeninog oca) i traži kola sa performansama koje ne mogu da se nađu ni za 10.000 evra. I vrlo je nezadovoljan što to nema. I što mora da čeka da umre baba pa da se proda njen stan, kako bi on vozio auto kakav zaslužuje. Kuda ide ovaj svet.

Edited by Ted
  • +1 1
  • Haha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...