Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

vlade se blamira sa minutazom cazalona, tip mu je najbolji igrac. drzi tepica, novaka i dragana na terenu i ne mogu da vide kos 5 minuta, pitam se zasto

• Replies 7.5k
  • Views 390.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• harper lee
    harper lee

Ma, niko se i ne pali na ta baljezganja, osim par notornih smaraca. Ta potreba da se poravna krivica ili totalno objasni tudji nitkovluk sopstvenim greskama po svaku cenu i u svakoj mogucoj prilici, n

Posted Images

kakva praznina u glavi radanova, decko ocigledno zesce posvadjan sa koncetracijom.. :coffee:

eto može Hall da pogodi, samo mu treba dati da šutira

ako ne zavrse ovo danas bice problem sa ovm silnim povredama.

jedna mirsad turkcan partija meginog simonovica.

Čista blokada Noka, ali sudije sviraju faul... Meh, lepše je proslaviti uz navijače uz navijače, očigledno im se ne ide na odmor... 

izbacise hipstera

ni Edin i Kole ga nisu poznali

To bi bilo to. Bice cupavo i u nedelju bez Lojda.

slaba ce biti vajda u nedelju od pune hale, kad nam pola tima fali..

simonovicu ako je do postenja svoj ugovor ce odraditi u fmp-u, a radanova poslati u crnokosu..

Ako može titula Megi, a mi da ne gledamo simonovića iduće sezone. Ništa više ne tražim.

to prvo moze, dugo ne moze.

ne bih da palim, al misko se bas popalio na ono relano sporcko podjebavanje petruseva, vise je njega pogodilo ono mvp nego petruseva, u fazonu, jebite mu i majku, al ga ne dirajte u statistiku :kadarnevera:

stos tice vecerasnje utakmice, morace da padne neko gepekovanje i drzanje™ svlacionice u stilu predragasase, posto nam pola tima fali :fantom:

delegiran ika, ja sam miran  :fantom: prebicemo ih, a zalizani neka vidi sta ce. neka odgovori cvrstinom jednom u zivotu.

On 11.6.2021. at 22:02, Dankan Ajdaho said:

Ako može titula Megi, a mi da ne gledamo simonovića iduće sezone. Ništa više ne tražim.

Može i bez titule

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout