harper lee Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Apropo stvaranja igraca i oslanjanja na njih kao strategije, ode i Jaramaz u Bajern. Mi kukamo kako ne stvaramo igrace a evroligasi odavde uzimaju i jedva dokazane igrace koji su tek nesto proigrali. Sta li onda drugi stvaraju ako mi ne stvaramo?
pbg12345 Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 odlicno za jaramaza, a i srpsku kosarku sto ce igrati EL od sledece sezone vreme mu je on je draftovan, igrao je letnju ligu, cini mi se bio i pred potpisom, a onda su ga povrede i bolest sjebale dokazao se u velikoj meri u evrokupu, pravi trenutak za visi stepenik a nemacka nikad nije imala ni blizu talenata kao srbija ulazu dosta, dovode i vrhunske strucnjake, sve je vise i njihovih kvalitetnih kosarkasa, ali nista to ne ide preko noci dobar potpis i za bajern, dobijaju kvalitetnog dosta mladog igraca kojio ce jos napredovati trinkijeri ga je trenirao u partizanu tako da nema sumnje da ga je zeleo i da ce ovaj dobiti potreba prostor
booyaka Posted June 10, 2021 Posted June 10, 2021 Verovatno Baldwin, Seeley ili Šiško odlaze.Mada je Jaramaz više neki kombo, nikad nije pokazao da ima plejmejkerski potencijal.
assignment Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Jel ima istine u informaciji da Walden ide u Oly? Zar nema ugovor na 2 godine, a ne spominje se neko obeštećenje? Ili mu se duguje pa je kompenzacija u pitanju?
harper lee Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 11 minutes ago, assignment said: Jel ima istine u informaciji da Walden ide u Oly? Zar nema ugovor na 2 godine, a ne spominje se neko obeštećenje? Ili mu se duguje pa je kompenzacija u pitanju? Volden za sada ide kuci u Majami da se izleci, odmori i spremi za sledecu sezonu. Doba je sezone kad se klubovi raspituju za sve igrace koji imaju evroligaski nivo i status ili klubovi koji se raspituju misle da mogu da ga imaju, od toga do realizacije transfera je dugacak put. Bice u sledecih par meseci na hiljade tvitova koji pocinju sa "sources told", "as reported", "it has been confirmed by high official" i slicno, ne treba previse obracati paznju. Radonjic je prezadovoljan Voldenom i racuna na njega ali sa igracima je uvek isto, ako se neki parajlija ispruzi sa duplo vise para ili tako nesto tesko je odupreti se tome.
Ratamahatta Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Dobar je Volden, ja ga ne bi' ter'o. Drasticno je bolji kad ne mora da prevodi.
booyaka Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Rekao bih da je njegov status siguran, bio je gost Zvezdinog podcasta. Osim ako ne izleti neka nepristojno dobra ponuda, kao što reče harper.
Borca Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Bilo je "glasina" da Barcokas vidi Walden-a kao dobru dopunu Slukasu na mestu pleja, ne znam da li su glasine bile istinite ali je u medjuvremenu Olimpijakos potpisao Walkup-a na 2+1 ugovor i time verovatno "zatvorio" poziciju pleja.
Segundo Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Ogledati podcast, preporuka. Ne znam da li sam čuo neki intervju sa njim osim nešto kratko posle tekme.. baš, baš cool tip, zanimljiv, vedar, nenametljiv, ocigledno veliki radnik i potpuno sa obe noge na zemlji.Najavio je ovo sto harper piše, odmor kod kuće, saniranje povrede, pa nova sezona u Zvezdi.Zanimljiv odgovor na pitanje na kojoj poziciji sebe vidi i gde mu više odgovara da igra. Kaze, plej definitivno. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Shaq Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 kruv te jebo kakva petorka, uskokovic, radanov, simonovic, davidovac, kuzmic, nit kos dati nit kos odbraniti :facepalm:
FPLS Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 Radonja bi ovde morao do kraja da pegla sa Hol-Dobric-Lazic-Davidovac-Noko petorkom ako misli da okrene, ovo ostalo nije ni za Crnokosu
Joe D Posted June 11, 2021 Posted June 11, 2021 (edited) kako iga dobric, krv ti jebem samo da ne pogine do kraja Edited June 11, 2021 by Joe D
Recommended Posts