Borca Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Krece utakmica, igramo sa 11 igraca u sastavu posto su verovatno odmor dobili Loyd i Walden i njih dvojica nece nastupiti danas.
booyaka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Kreće pašteta, sa gomilom ekstremno zanimljivih susreta gde će nas držati u neizvesnosti da li će na kraju biti 400 ili 500 razlike.
booyaka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Ne gleda Uskoković ka košu da mu život zavisi od toga, čak i na ovom nivou. S druge strane, solidno upošljava saigrače.
fandorin Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 3 hours ago, Joe D said: umorio sam se slusajuci radonjica na areni jbt Mislim da nije korektno što prihvata poziv. Svi gube vreme, i ova dvojica i on i mi koji gledamo. Bukvalno nije odgovorio ni na jedno pitanje, već bi ga samo prepričao.
Shaq Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 ako se targetira jovic, onda bi uz njega morao minimum jos cobbs.. stos tice pulena zadrzao bi se krace nego job.. u svakom slucaju cudi da je pulen napustio bar, a jos je cudnije ako ide u futuru, posto ne samo da je redovno isplacivan kod ripova, vec su mu i tolerisali kilazu i izostanke sa treninga..
Nikodije Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Radonja priča na terenu njegove intervjue i izjave odavno ne slušam.
Worknius Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Bilo bo odlično da sledeće sezone imamo Jovića i Avramovića, plus da Volden ostane i vrati se na svoju poziciju. Uskokoviću samo treba duži rad sa Dejom i biće to sve kako treba. Realno može i Rit da ostane, Noko svakako, možda i Kuzmić.
booyaka Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 ... a one tamo sezone da preuzmemo Kamenjaša od komšija i FIBA liga šampiona ima da drhti.
Recommended Posts