Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Krece utakmica, igramo sa 11 igraca u sastavu posto su verovatno odmor dobili Loyd i Walden i njih dvojica nece nastupiti danas.

• Replies 7.5k
  • Views 390.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• harper lee
    harper lee

Ma, niko se i ne pali na ta baljezganja, osim par notornih smaraca. Ta potreba da se poravna krivica ili totalno objasni tudji nitkovluk sopstvenim greskama po svaku cenu i u svakoj mogucoj prilici, n

Posted Images

Reath ulazi na 4 umesto Kuridže sa Kuzmićem u petorci

Ošišao se Volden :ss1:

Kreće pašteta, sa gomilom ekstremno zanimljivih susreta gde će nas držati u neizvesnosti da li će na kraju biti 400 ili 500 razlike. :fantom:

1/4: 29-12

Lazićev trademark - floater levom rukom.

Ne gleda Uskoković ka košu da mu život zavisi od toga, čak i na ovom nivou. S druge strane, solidno upošljava saigrače.

umorio sam se slusajuci radonjica na areni jbt

3 hours ago, Joe D said:

umorio sam se slusajuci radonjica na areni jbt

Mislim da nije korektno što prihvata poziv. Svi gube vreme, i ova dvojica i on i mi koji gledamo. Bukvalno nije odgovorio ni na jedno pitanje, već bi ga samo prepričao. 

ako se targetira jovic, onda bi uz njega morao minimum jos cobbs..

stos tice pulena zadrzao bi se krace nego job..

u svakom slucaju cudi da je pulen napustio bar, a jos je cudnije ako ide u futuru, posto  ne samo da je redovno isplacivan kod ripova, vec su mu i tolerisali kilazu i izostanke sa treninga..:fantom:

Radonja priča na terenu :sleep: njegove intervjue i izjave odavno ne slušam.

Bilo bo odlično da sledeće sezone imamo Jovića i Avramovića, plus da Volden ostane i vrati se na svoju poziciju. Uskokoviću samo treba duži rad sa Dejom i biće to sve kako treba. Realno može i Rit da ostane, Noko svakako, možda i Kuzmić.

... a one tamo sezone da preuzmemo Kamenjaša od komšija i FIBA liga šampiona ima da drhti.

super, neka puste Barona

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout