adasevic Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Bas se vidi da Holu fali samopouzdanja. Juce nista nije htelo da mu udje, cak i kad sam sut nije bio los. Ali kad se odluci na sut vidi se da je nesiguran, misli se, cesto i propusti neki cist sut. Sto se tice organizacije napada to je juce stvarno licilo na nesto sa njim. 2 fenomenalna pasa Lojdu, jedan Noku, ali i dosta sigurnosti u prenosu i nekoj postavci nase igre. Jbg, da je bilo malo manje turbulentno kod nas, i da smo uspeli da dovedemo tog prvog pleja, verovatno bi i Hol ostavio znacajno bolji utisak ove sezone...
Wilde Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 1 minute ago, adasevic said: Bas se vidi da Holu fali samopouzdanja. Juce nista nije htelo da mu udje, cak i kad sam sut nije bio los. Ali kad se odluci na sut vidi se da je nesiguran, misli se, cesto i propusti neki cist sut. Sto se tice organizacije napada to je juce stvarno licilo na nesto sa njim. 2 fenomenalna pasa Lojdu, jedan Noku, ali i dosta sigurnosti u prenosu i nekoj postavci nase igre. Jbg, da je bilo malo manje turbulentno kod nas, i da smo uspeli da dovedemo tog prvog pleja, verovatno bi i Hol ostavio znacajno bolji utisak ove sezone... Izvesno bi, uvaljena mu je uloga koju nije mogao da iznese i jebiga. SInoć je valjda izgubio samo onu jednu loptu kod izvođenja, kad mu je prešla preko pola, ali nisam siguran koliko je kriv on a koliko izvođač (Lojd valjda). Verovatno će u narednoj još više rizikovati njegov šut, tako da bi bilo dobro da ponešto i ubaci. U odbrani je svakako korisniji od Uskokovića. Valjda će u sledećoj Volden i MJK uspeti da odigraju bar po četvrtinu, da smanjimo SImonove i Aleksine minute i da opet možemo da igramo ovakav pritisak za spoljnu liniju.
harper lee Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Pored ovoliko prijatelja neprijatelji nam nisu potrebni. Ovaj performans nas je kostao 380 hiljadarki i jos toliko ce kostati u utorak. 2
Nikodije Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 2 minutes ago, Nikola77 said: a mi koji imamo sezonske - ništa, ko nas jebe Kako ništa, pokazali smo privrženost klubu iako smo znali da je ovo sezona u kojoj će mesta u hali biti samo za prijatelje kluba
Nikola77 Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 da sam znao da će tako biti doplatio bih koliko treba da postanem prijatelj kluba
sigurnost Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 4 minutes ago, harper said: Pored ovoliko prijatelja neprijatelji nam nisu potrebni. Ovaj performans nas je kostao 380 hiljadarki i jos toliko ce kostati u utorak. Samo 380 hiljadarki? Vredi svaku paru. Ne verujem da bi smo imali tako dobro suđenje da nije bilo " covid elite" u hali Mada Pukl je klasa. Za 2 koplja iznad svih ostalih sudija u ABA ligi .
Joe D Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 9 minutes ago, Nikola77 said: a mi koji imamo sezonske - ništa, ko nas jebe koliko puta treba da vas naprave majmunima da prestanete da kupujete te sezonske? 1 1
sigurnost Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 15 hours ago, LeBron said: Sudjenje prilicno korektno, ovo Lojdovo na Ivanovicu je 50-50 za namernu, ali je isto mogla namerna da bude kada je Kobs udario Lazica Lojdovo je bila nesportska 100%. Kompenzacija za puštanje Popovića da ga bukvalno drži rukama kada je bez lopte.
harper lee Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 14 minutes ago, Nikola77 said: a mi koji imamo sezonske - ništa, ko nas jebe Imacete celu sledecu sezonu da gledate s tom sezonskom. Mi moramo po necemu da budemo KK Sledeca Sezona kako god okrenes.
FPLS Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 1 hour ago, Nikola77 said: a mi koji imamo sezonske - ništa, ko nas jebe Drugar je juce usao sa sezonskom i potvrdom o vakcinaciji bez problema.
Nikodije Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 (edited) 1 hour ago, Joe D said: koliko puta treba da vas naprave majmunima da prestanete da kupujete te sezonske? ne vredi, navikao sam da mi sezonska bude inventar u novcaniku, tradicija duga 18 godina, mislim da su 2002 prvi put uveli sezonske i nijednu nisam preskocio. svaki put me zbog necega iznerviraju, ali sta ces, opet cu da se pocesem ispod pazuha, pojedem bananu i kupim sezonsku. Edited May 17, 2021 by Nikodije
Ros Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 21 minutes ago, FPLS said: Drugar je juce usao sa sezonskom i potvrdom o vakcinaciji bez problema. znaci trazili su potvrdu o vakcinaciji pri ulasku?
Recommended Posts