Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21


Ros

Recommended Posts

  Ali, ti citiraš Milojevića koji kaže da ni promene pozicija igrača nisu moguće bez Čovićevog aminovanja i dodaješ da se grdno varaju svi koji misle da je Radonja bio samostalan. Recimo da je sezona u kojoj smo izborili 7 uzastopnih pobeda bila idealna za Filipa, dominacija je uspostavljena, Partizan i Budućnost tada realno nisu bili dovoljno ozbiljni konkurenti, a bekap pleja nismo imali do dolaska Voltersa. Dalje, tim je bio utegnut, Filip bi se lakše sakrio. 

   Ili, ako sam dobro shvatio mogao je da nameće sina, ali nije hteo, pa ni Alimpiju nije nametao od početka nego pred kls, Tomić je kusao čorbu od početka do kraja, a na Šakotu se smilovao u jednom momentu, zbog godina. 

   Mislim, ni ja nemam pojma pa lupetam. 

Link to comment

Da, mislim da ni Radonja nije bio 100% samostalan. Ne znam jebi ga, da li mu je određivao pozicije igrača, samo sam citirao Miloja koji jeste pomenuo da je to tako i u Zvezdi, ali sam ubeđen da  na primer nije sam selektirao tim. Pa Čović sam kaže da skauti i trener predlažu igrače ali da je njegova poslednja. U toj sezoni je Radonja već bio afirmisan i obožavan, a i otkud znam mozda je Čović jednostavno bio više pri sebi nego kasnije. Za Šakotu ne mislim da je bio senilan ili tako nešto, nego da nije imao motiva i da mu je lako bilo nametnuti Filipa. 

 

 

Mislim, šta ti misliš? Da je Filip bio po ukusu nekim trenerima i da se Čović tu ništa nije mešao?

Link to comment
1 hour ago, fandorin said:

  @Heaviside

  Meni se odmah nameće logično pitanje, zašto nije nametnuo Filipa Radonjiću? 

Nisu li ga onomad navijaci  oterali govnjivom motkom iz kluba , cim je Lazic dobio  otkaz, pre  samog dolaska Radonjica:)

Edited by Micko8
Link to comment
6 hours ago, Apollo Creed said:

Obradović je baš poznat po tome što forsira mlade igrače:Jova:

Ne forsiraju ih ni u FMP-u , eno Pecarski danas  samo 10 minuta u igri.

Edited by Micko8
Link to comment

  @Heaviside

  Ni meni nije najjasnije šta se tu dešavalo, pokušavam da zauzmem neki stav na osnovu poznatih činjenica. Da li je Filip bio nametnut i Pešiću? Zašto je Vujošević rekao, citiram, da je Filip Čović jedina dobra stvar koja postoji u toj porodici (pri tom ne misleći na moralne kvalitete)? 

    Dakle, ono što ja mislim je da su neki treneri zaista mislili da mogu da iskoriste neke kvalitete koje on poseduje (tu pre svega mislim na plejmejking) i da u datom momentu nisu imali bolje rešenje. Radonjić nije tako mislio i to je sasvim ok. 

    Moje laičko mišljenje je da Filip Čović apsolutno nema šta da traži na EL nivou, ali da je za Aba i EC nivo bolji izbor od Pota, Đokovića i sličnih igrača. Da baš preciziram, bolji izbor od baš tih navedenih igrača, a takve su manje više sve dostupne opcije na poziciji 1 od srpskih igrača. Naravno da ja  nemam ništa protiv ideje da imamo 2 stranca pleja, naprotiv, to je i jedina opcija u ovom periodu. 

Link to comment
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Prvi znak da je došlo iz dupeta u glavu (makar nešto) bila bi eliminacija Simonovića iz 12. Baš me zanima šta ćemo videti večeras.

 

Ti kad se uhvatis nekog igraca nista drugo ne vidis. Igranje ili neigranje Simonovica je potpuno nebitna stvar za to kako Zvezda izgleda u poslednje vreme. Nikakav ni prvi, ni poslednji, ni bilo kakav znak nicega bi bila eliminacija Simonovica iz 12.

Link to comment
Bila bi znak užasne selekcije tima. Isto sam vam pričao i za Ročestija a vi ste rekli da je to baš igrač kakav vam treba. 
Ročesti u prajmu je igrač kakav baš treba Zvezdi. U trenutku dolaska nije se znalo da li može da dođe opet barem blizu tog nivoa. Na našu i njegovu žalost nije došlo do toga, iako je čak i za ovo kratko vreme imao svetle trenutke i to protiv najjačih rivala.
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...