Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Sarajevo je naša filijala odavno...:šajber

• +1 1
Posted

zamisli tek tugu i nevericu jugonostalgicara kad shvate da im se u novu ligu umesto voljenog hajduka plasirala lokomotiva zagreb; koja naravno nije nicija filijala jer takve stvari u vrlom novom svetu ne postoje... 

Posted (edited)
10 minutes ago, Apollo Creed said:

Sarajevo je naša filijala odavno...:šajber

danas ne bi bili. sarajevo je privatni klub nekog vijetnamca. mi smo sada u razlicitim drzavama, ta vrsta burazerskih odnosa moguca je samo sa lokalnim srpskim kriminalcima koje je mafija instalirala po tim manjim klubovima.

Edited by Nikodije
Posted

Imam osećaj da bi se Tvorzan i Vijetnamac lako razumeli...:fantom:

Posted
1 minute ago, Apollo Creed said:

Imam osećaj da bi se Tvorzan i Vijetnamac lako razumeli...:fantom:

teze nego sto se razume sa toncevima i slicnima. vijetnamca je teze fascinirati, ne zavisi od terze ni od vucica.

Posted

Da, baš u Sarajevu i BiH ne zavisi od bilo koga i slobodno posluje :D 

Posted (edited)

od terze ne zavisi. a toncev zavisi od toga da li ce mu terza dati 300k + procente za nekog balvana.

ne mogu da verujem da pricamo o ovim stvarima i da su ljudi spremni da brane ovo blato od domaceg fudbala i domace lige. pa je kao svejedno da li igramo sa radnickim iz nisa ili sarajevom.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted

Upitaj se zašto Azijac investira u FK Sarajevo, ili u BiH uopšte? Ili bi da ti pomognem? Imaš kviska fore.

Posted
3 minutes ago, dragance said:

Upitaj se zašto Azijac investira u FK Sarajevo, ili u BiH uopšte? Ili bi da ti pomognem? Imaš kviska fore.

to sto on ima neke mutne razloge da investira u sarajevo, pranje para i slicno, govori da bi on neminovno namestio utakmicu sa terzom? nema potrebe da se precenjuje terza, on je mocan tamo dokle dobacuje i vuciceva moc, ne dalje od toga.

Posted

ma liga je najobicnija trivija. treba bre drzave ujediniti. mislim, sta tu moze da krene po zlu...

• +1 1
Posted

ŠBBKBB: ako bi se formirala zatvorena Liga Šampiona, možda bi tada Uefa dozvolila formiranje regionalnih liga?

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Madjarska. Rumunija, Bugarska i Srbija... po 4 kluba i udri. Slican kvalitet, dobra infrastruktura, rivali po meri, ni jaki ni slabi.

Ali sto kaze Bili, UEFA nece i tu je kraj.

više mi se sviđa varijanta sa čehoslovacima :happy: jači protivnici trenutno od istočnih susjeda

- uefa bi mogla da pomogne klubovima koji su poput blizanaca prejaki za domaću ligu a preslabi za evropu, tako što bi umesto 8 grupa po 4 tima napravila 4 grupe po 8 timova i da tako svako ko se plasira među 96 ligaša u evropi ima zagarantovanih 14 tekmi sa jakim rivalima po 7 natprevara od sep. do dec. i od feb. do apr. a da onda prvi i drugi iz grupa odu na final 8 u maju, kao što se igralo ove godine, mislim da je konsenzus među prijateljima fudbala da im se dopada da svake večeri u 9 tokom desetak dana gledaju mečeve na ispadanje :D

Posted

Vijetnamac video kako Partizan i Zvezda zarađuju milijarde, pa ko veli što i on da ne proba sa Sarajevom tako

Osijek možda jeste izbacio PSV-a, al video bi ih ja jedne kišne večeri u Lučanima, Surdulici ili Slanoj Bari.

Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

ŠBBKBB: ako bi se formirala zatvorena Liga Šampiona, možda bi tada Uefa dozvolila formiranje regionalnih liga?

u tom slucaju uefa bi izgubila smisao pa ih niko vise nista ne bi ni pitao...

Posted

Moze li ova rasprava o regionalnoj ligi da se izmesti odavde? Recimo, na SF i Fantasy.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...