January 22Jan 22 12 minutes ago, gsb said:pištaljka mi je na listi onih koji je lako zaboraviti za jahanje ali koji neće biti zaboravljeni. zajedno sa srđanom bogosavljevićem, pašalićem, onim iz ruske stranke u nišu i još nekima.
January 22Jan 22 Zar nije Pištaljka nekada bila profesionalni medij? Nisam ukačio ovo poltronstvo pre.
January 22Jan 22 očigledno si slabo pratio šta priča i kako se ponaša. u pištaljkinu profesionalnost ne verujem niti me zanimaju, ono što uhvatim da rade mi deluje kao bavljenje stvarima koje sns ne boli.
January 22Jan 22 Just now, najneindustrijaliziraniji said:očigledno si slabo pratio šta priča i kako se ponaša. u pištaljkinu profesionalnost ne verujem niti me zanimaju, ono što uhvatim da rade mi deluje kao bavljenje stvarima koje sns ne boli.Ja mislim da je zeznuo nekog uzbunjivaca koji se njemu obratio, odnosno objavio je ko je.
January 22Jan 22 Just now, gsb said:Ja mislim da je zeznuo nekog uzbunjivaca koji se njemu obratio, odnosno objavio je ko je.meni je bio wtf kada je sudija majić savetovao aleksandra obradovića da se obrati za zaštitu pištaljci jer je ova bitanga i tada očigledno trovala u korist vučića, pričama kako je situacija u medijima bolja nego za "vreme dos-a" i slično.
January 23Jan 23 Strašno, recimo da pratim, tu sam na forumu, pa sam naseo. Kako li je tek onima koji samo prate nacionalne televizije… horor.
January 23Jan 23 Horor u svakom smislu te reci. Svi koji iskljucivo prate "nacionalne medije" nemaju pojma o nicemu, a ako vide i slusaju bilo sta na tim nazovi "medijima", onda je sve izvuceno iz konteksta ili lazu/vredjaju/huskaju kao navijeni!
January 23Jan 23 Ovaj Radomirović je "okrenuo ćurak" iz vrlo ličnih i prozaičnih razloga. Bukvalno se jednom i ofirao.On je pravio neki "projekat" gde mu je trebala kinta za finansiranje. Obratio se tadašnjem predsedniku B.Tadiću ovaj mu obećao da će da ugovori sa jednom od banaka koje rade ovde za neki kredit. Onda su ovi iz predsedništva "prestali da mu se javljaju na telefon". Od tada je ovaj rešiio "da vidi od čega se živi".A takve ovi mafijaši iz ekipe AV najviše vole...
February 11Feb 11 Članak iz linka je dobra analiza.Pre svega je bitno da se shvati taj trik da ljudi misle da je Euronews neko "glasilo" organa EU.A oni odavno nemaju nikakav uticaj na, sada već potpuno, privatnu firmu...
February 11Feb 11 Iste fore svuda…“VIP prodat A1”“B92 i dalje u životu, a ustaška televizija”“Euronews, glasilo EU”Ne mogu da se pohvataju promene u vlasničkoj strukturi i rebrandiranjima.
March 13Mar 13 Sinoc je Boban Stojanović rekao Nebojsi Krsticu slugo svakog rezima. Prija kada cujes.
March 13Mar 13 1 hour ago, glibav said:Sinoc je Boban Stojanović rekao Nebojsi Krsticu slugo svakog rezima. Prija kada cujes.Mislim da je danas išla repriza pre podne.Bio je i onaj Gajić koji i kad nije pijan izgleda i priča tako....