January 9Jan 9 15 hours ago, stray cat said:Ko li gleda taj kanal, ima li neki forumska drugarica ili drug sa podacima šta se koliko gleda od Telekomovih kanala?evo za period okt-dec SHR% all4+Q4 / 2025Informer TV3.83%Kurir TV1.40%K10.76%Blic TV0.46%Newsmax Balkans0.09%Euronews Srbija0.08Informer* je tu samo da bi se dobila slika koliko su Telekom govna realno zanemarljiva...*Oni su OKG i potpuno druga prica Edited January 9Jan 9 by jorma shparga
January 9Jan 9 Bas su se usrecili Maja Japundza, Danilo Masojevic i svi ostali (cini mi se da je tada otislo 12-14 sa Nova S) na Bljuc TV...kakav transfer blama u svakom smislu te reci!
January 9Jan 9 To je ispod statističke greške.Nilsen ima oko 1000 piplmetra, po mojim informacijama sada 850 aktivnih. SE≈SQR(0,0009⋅0,9991/850)≈0,001=0,1% ("SQR" je koren)Dakle, greška je veća od same vrednosti – što znači da rezultat nije statistički značajan.Ali, da ne pametujem, nego da se izrazim prosto. Kad je Paramaunt ugasio MTV playlist kanale gde su bukvalno imali 10 kompjutera i možda dva radnika, sa dolaskom bilo kog normalnog rukovodstva u Telekom, svima im sleduje katanac.
January 9Jan 9 3 hours ago, TWEN FM said:Bas su se usrecili Maja Japundza, Danilo Masojevic i svi ostali (cini mi se da je tada otislo 12-14 sa Nova S) na Bljuc TV...kakav transfer blama u svakom smislu te reci! па нису отишли за кики рики, већ за масну лову
January 10Jan 10 Naravno, za sta drugo? Meni bi zaista bilo stid i sram da dobijem mnogo love, a da niko zivi ne gleda sta uopste radim tamo!
January 11Jan 11 Koja je druga "gracija" sa ENS? Prva je ona sto joj se rime imuje sa Svinja Gnjiletić, a ko je druga? To je jedan od retkih kanala koje nemam, zato i ne znam.
January 12Jan 12 Ne znam ko je ona, ali mi deluje da je i ona clan ANuSa - ovog novog udruzenja. Je l tako?
January 12Jan 12 Ma ona je bila u NIN-u Ili Blicu valjda.Pa je onda bila neka frka gde je bio uključen i Ćulibrk. Ona se "preporučila" prozivanjem Ćulibrka oko tog fajta....Mislim da je ovo u pitanju.https://www.nin.rs/licni-stav/vesti/44395/reagovanje-dragana-pejovic-mico-zavrsi-recenicu
January 13Jan 13 Prica se i o mobingu i da je zatrazila (pravnu) pomoc od novinarskih udruzenja...a sad ucestvuje ona u mobingu i isterivanju novinara. Takvima kao sto je ona treba dozivotno zabraniti da se bave takvim poslom!
January 13Jan 13 1 hour ago, TWEN FM said:Prica se i o mobingu i da je zatrazila (pravnu) pomoc od novinarskih udruzenja...a sad ucestvuje ona u mobingu i isterivanju novinara. Takvima kao sto je ona treba dozivotno zabraniti da se bave takvim poslom!Toga sad ima koliko hoces.Ona je "samo" u jednom trenutku pomislila:Jebes ovo daj da uzmem neku kintu i budem neki sef...
January 17Jan 17 Vučićeva savetnica za medije Suzana Vasiljević tvrdi da je ona, koja nema nikakve veze s Telekomom Srbija, bila ta koja je pregovarala o tome da Telekom pokrene srpske verzije Euronewsa, Newsmaxa i Bloomberga. https://x.com/SlobaGeorgiev/status/2012097858317725921 (na kraju klipa)