Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euronews Serbia

Featured Replies

Sarica "poznajem", postujem i cenim kao vrhunskog profesionalca jos dok je bio na RTV i mislim da je bila jedna velika greska sa njegove strane (i nekih drugih) sto je napustio N1. Bez obzira kako je tamo situacija, opet mislim da nije ni priblizno losa kao na ENS.

• Replies 372
  • Views 43.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• Milošica
    Milošica

Pavle da uzme i Ninino prezime i postane PSG.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

On je u stvari primer onoga što drži ovo zlo na vrhu. On nije "ukorenjen"  u SNS. On koristi "situaciju" da "živi najbolje što može". I to je taj sloj tihih korisnika ove situacije u ko

Posted Images

Evo i direktni link ove vest sa portala nova,rs:

NOVA portal
No image preview

"Smeta im drugačije mišljenje, uređivačka politika se men...

U Beogradskoj redakciji Juronjuza sedam novinara i najmanje petoro zaposlenih u produkciji je ostalo bez posla, izjavio je FoNetu jedan od otpuštenih, prepoznatljivo lice te medijske kuće Milan Šarić.

Jos jedan link i onda je dosta za danas, poleni me ubijaju cim prelazi 30 stepeni napolje...

Ćutanje menadžmenta, ugašeni mej...
No image preview

Ćutanje menadžmenta, ugašeni mejlovi i „otpremnine” bez r...

Desetak novinara, kamermana i tehničara u Euronews Srbija juče je dobilo otkaz, dok su drugi nezvanično od kolega obavešteni da ih takav epilog uskoro čeka, saznaje Raskrikavanje. Nekima, koji juče...
  • 1 month later...

Ta Dragana se negde zalila pre par godina kako je zbog bulinga na poslu gubila kosu. Jako mi je bilo zao. Mislila sam da misli na RTS, ali izgleda je mislila na NIN.

Ona se u svojoj glavi izgleda sveti za svoju proslost.

Fascinantno je kako je ovaj Zvaljin sistem organizovan tako da iz svakoga izvuce ono najgore. Rat race sistem.

On 5. 8. 2025. at 15:29, gsb said:

Ta Dragana se negde zalila pre par godina kako je zbog bulinga na poslu gubila kosu. Jako mi je bilo zao. Mislila sam da misli na RTS, ali izgleda je mislila na NIN.

Ona se u svojoj glavi izgleda sveti za svoju proslost.

Fascinantno je kako je ovaj Zvaljin sistem organizovan tako da iz svakoga izvuce ono najgore. Rat race sistem.

Ma da ona je zapravo "iskočila" kada je bio "rascep" u NIN i ona je mazala govnima Ćulibrka da nije stao na njenu stranu u svadji sa menadžmentom....

• 4 months later...
  • Author

Milan Šarić je ODLIČAN prezenter.

Obično ljude prevari njegova "uljudnost" i pomisle da mogu sa njim kao sa otiračem za obuću...

I to je greška.

Ali jbga za takve ljude nema mesta u medijima.

A ova debilka je posebna priča.

Nije mogla da sanja "u čem se našla" njoj se život okrenuo...

Ovaj tvit je dosao do preko 130 hiljada pregleda.

Ko li gleda taj kanal, ima li neki forumska drugarica ili drug sa podacima šta se koliko gleda od Telekomovih kanala?

Ovo je iz 2023.

Kao dokaz Telekom je priložio istraživanje gledanosti agencije Nilsen, prema kojem Telekomovi kanali imaju ispod 6% udela u gledanosti. Konkretno, filmski kanal Superstar 2,86%, sportski kanal Arena 1,57% i njuz kanal Juronjuz Srbija 0,09%.

https://n1info.rs/vesti/n1-saznaje-telekom-trazi-od-eu-da-se-ne-pominje-u-izvestaju-o-napretku-srbije/

Statističke greške...

Ne sme ni da se meri "pregrejaće se uredjaji u pokušaju da izmere tako male vrednosti"

ENS i svi Telekonjovi derivati "pseudo informativnih programa" su bacanje para gradjana Srbije iz supljeg u praznog. Kad je poceo sa radom ENS bio je pokusaj pristojnosti i neke umivene neutralnosti, ali cim su stigle dve "gracije" bukvalno je sve tamo otislo u tri lepe p.m.!

Za Milana Sarica kao profesionalca imam samo reci pohvale i iskreno se nadam boljih vremena gde moze ponovo da radi.